Tgrt Haber

Duyarlı sanat, şehit haberleri konserleri iptal ettirdi

09 Eylül 2015 04:05
Duyarlı sanat, şehit haberleri konserleri iptal ettirdi
sanat, şehit haberleri,

Sanat ve eğlence alemi, peş peşe gelen şehit haberlerine duyarsız kalmadı. Terörü lanetleyen ünlüler, konser programlarını iptal etti. Birçok etkinlik ileri bir tarihe ertelendi.

 Dağlıca ve Iğdır’daki terör saldırıları nedeniyle eğlence programları ve konserler iptal edildi. Tarkan, şehit haberlerinin ardından konserlerini erteledi. Tarkan, geleneksel hale getirdiği Harbiye konserlerine 26 Ağustos’ta start vermişti. Ünlü şarkıcı, art arda gelen şehit haberlerinin ardından Eylül’deki 4 konserini ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Dağlıca’da yaşanan hain saldırının ardından Ebru Gündeş de konserini iptal etti. Gündeş’in dün vereceği konserinin iptal edildiği şarkıcının sosyal medya hesaplarından duyruldu.

FESTİVALLER DE ETKİLENDİ

Açıklamada, “Yaşanan acı olaydan dolayı bu akşam gerçekleşecek olan Ebru Gündeş konseri iptal edilmiştir” denildi. Sokak hayvanları için yapılması planlanan yaşam parkına gelir sağlamak amacıyla 12 Eylül’de Ankara Fransa Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilecek olan Ajda Pekkan konseri ise terör olayları nedeniyle iptal oldu. Öte yandan İzmir’in Kurtuluşu programında değişikliğe gidildi ve tüm müzikli programlar iptal edildi. Bu konserler dışında yurdun genelinde yapılması planlanan birçok festival ve konserlerin de iptal edildiği açıklandı. 14-20 Eylül tarihleri arasında 22.’si gerçekleştirilecek Uluslararası Altın Koza Film Festivali açılış ve kapanış törenleri yapılmayacak. l

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...