Tgrt Haber

Erdoğan sevgisi 17 kıta şiir yazdırdı

26 Şubat 2016 09:51
Erdoğan sevgisi 17 kıta şiir yazdırdı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem Arslan, şiir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini yazdığı şiirle dile getiren Gümüşhaneli halk ozanı Muharrem Arslan, 17 kıta olarak kaleme aldığı şiirini Erdoğan’a doğum gününde hediye etti.

Gümüşhaneli Halk Ozanı Muharrem Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini dizelere döktü. Erdoğan’ın kişisel özelliklerinden etkilenip 17 kıta şiir kaleme alan halk ozanı, yazdığı şiirle Erdoğan’a hayranlığını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a büyük bir sevgi ile bağlı olan Arslan, şiirinde Cumhurbaşkanı’nın siyasi duruşundan, hayat mücadelesine ve fiziksel özelliklerine kadar her konuya değindi.
En büyük hayali Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir araya gelmek olan Arslan, "Cumhurbaşkanım rüyalarıma giriyor. Çok dualar ediyorum. Bir şair olarak bir ozan olarak sağlık ve sıhhatini çok istiyorum. İnşallah hiçbir zaman hiçbir şey ona engel olamayacak. Allah'ın izni ve kuvveti ile. Doğum gününü de kutluyorum buradan. Allah uzun ömürler versin inşallah” dedi.
“DOĞUM GÜNÜ DOLAYISI İLE BU ŞİİRİ CUMHURBAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini belirten Muharrem Arslan, “Canımdan çok sevdiğim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için bir şiir yazmıştım. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın doğum günü olduğundan dolayı bu şiiri ona hediye ediyorum. Aynı zamanda, bu şiirimi Cumhurbaşkanımızı seven insanlara da hediye ediyorum. Cumhurbaşkanımıza Allah’tan uzun ömürler diliyorum” dedi.
“CUMHURBAŞKANIMIZIN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
“Cumhurbaşkanımızın çok girişimci olması, kabiliyetli olması, konuşkan olması, cesur yürekli olması beni çok etkiledi" diyerek sözlerine devam eden Arslan, “O yüzden kalemi elime aldım, benim Cumhurbaşkanıma şiir yazmam gerekiyor dedim. Allah bana ilham verdi, 17 kıta şiir yazdım Sayın Cumhurbaşkanımıza. Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Cumhurbaşkanım rüyalarıma giriyor. Çok dualar ediyorum. Bir şair olarak bir ozan olarak sağlık ve sıhhatini çok istiyorum. İnşallah hiçbir zaman hiçbir şey ona engel olamayacak. Allah'ın izni ve kuvveti ile. Doğum gününü de kutluyorum buradan. Allah uzun ömürler versin inşallah” diye konuştu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...