Tgrt Haber

Fatih Erkoç’tan ilk caz albümüne özel gala

10 Mart 2016 03:02
Fatih Erkoç’tan ilk caz albümüne özel gala
fatih erkoç, caz, albüm,

Fatih Erkoç, söz ve besteleri kendine ait ilk solo caz albümü True Love'ın gala gecesinde müzik ziyafeti yaşattı

Müzik yaşamında 40 yılı geride bırakan güçlü yorumcu ve besteci Fatih Erkoç, ilk solo caz albümü “True Love”ın gala gecesinde Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sahneye çıktı. Gece boyunca söz ve bestelerinin tamamı kendisine ait şarkılarını seslendiren sanatçı, güçlü sesi ve başarılı yorumuyla dinleyicilerden tam not aldı.

Dünyayı sevgi ve aşk kurtaracak

Albüme adını veren True Love şarkısıyla açılışı yapan Fatih Erkoç, albümün temasının sevgi ve aşk üzerine kurulu olduğunu ve dünyayı yalnızca sevgi ve aşkın kurtaracağına inandığını ifade etti.

15 yıllık çalışma…

Cazla ilk defa Ankara’da Erkan Pekcan Orkestrası ile tanıştığını belirten Fatih Erkoç, “Aklımda çok uzun zamandır vardı böyle bir albüm… Yaklaşık 15 senedir hep niyetliydim. Kerem Görsev ile bir düet albüm yaptık, beraber sahne aldık. Bu albüm benim ilk solo caz albümüm… Güzel olduğunu, seveceğinizi düşünüyorum” diye konuştu.

Konser sırasında trombon çalan Erkoç, hem konser sırasında hem de albümde kendisine eşlik eden müzisyen arkadaşlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Fatih Erkoç, konser bitiminde sevenleriyle bir araya gelerek imza dağıttı, sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...