Tgrt Haber

Obi-Wan Kenobi bunu duysa kahrından ölür: Kişiliğimi yansıtmıyordu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 10:53 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 11:27
Obi-Wan Kenobi bunu duysa kahrından ölür: Kişiliğimi yansıtmıyordu
Film,,Star Wars

Star Wars serisinin yıldız oyuncularından Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), ilk teklif geldiğinde rolü istemediğini söyledi. McGregor, "Benim kişiliğimi yansıttığını düşünmüyordum" dedi.

George Lucas'ın 47 yıl önce hayatımıza kazandırdığı Star Wars evreni; farklı gezegenler, karakterler, uzay gemileri ve güçlerle dolu geniş bir fantastik dünyası kapsıyor. Bu efsane seride gönlümüzde taht kuran Obi-Wan Kenobi karakterine can veren Ewan McGregor, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

52 yaşındaki İskoç aktör, 1999'da Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike'de (Star Wars: Episode I - The Phantom Menace) rol almadan önce başka bir projede yer almak konusunda kararlı olduğunu söyledi.

"KİŞİLİĞİMİ YANSITTIĞINI DÜŞÜNMÜYORDUM"

Variety'ye konuşan İskoç aktör McGregor, Star Wars'un kendisi açısında kesin bir karara bağlanmış bir şey olmadığını ve rolün kendi kişiliğini yansıttığını düşünmediğini söyledi. McGregor, "O noktada bir Danny Boyle oyuncusu olduğuma inanıyordum. Kumsal (The Beach) daha önemliydi ve bunda ciddiydim, lakayt değildim. Pek çok kişiden tavsiye istedim" ifadelerini kullandı.

Obi-Wan Kenobi bunu duysa kahrından ölür: Kişiliğimi yansıtmıyordu - 1. Resim

YERİNİ DICAPRIO ALMIŞTI

Star Wars evrenine 1990'ların ortalarında katılan McGregor, Britanyalı yönetmen Danny Boyle'un yönettiği 2000 yapımı macera filmi Kumsal'ın başrolüne ilk başta seçilmişti. Daha sonrasında ise McGregor yerini Leonardo DiCaprio almıştı.

Obi-Wan Kenobi bunu duysa kahrından ölür: Kişiliğimi yansıtmıyordu - 2. Resim

"İLK FİLM YERDEN YERE VURULDU"

Canlandırdığı efsane karakter Obi-Wan Kenobi hakkında da konuşan McGregor, "Pek çok kişinin gözünde bu karakter olmaktan mutluyum ama bu filmler çıktığında hiç sevilmediler. Bu zordu. İlki yerden yere vuruldu ve bizim halen iki tane daha yapmamız gerekiyordu! Saldırılan bir filmde oynamak çok tuhaftı" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...