Tgrt Haber

13 yıllık hasret sona erdi! Avatar: Suyun Yolu vizyona girdi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2022 11:07 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 11:16
13 yıllık hasret sona erdi! Avatar: Suyun Yolu vizyona girdi
avatar,avatar 2,james cameron

Dünya sinemasının kült filmlerinden biri olan Avatar’ın 13 yıl sonra gelen devam filmi “Avatar: Suyun Yolu” vizyona girdi. Sinemaseverlerin merakla beklediği film ile ilgili eleştirmenler farklı yorumlarda bulundu.

68 yaşındaki dünyaca ünlü Kanadalı yönetmen James Cameron’ın dünya sinemasına armağanı olan Avatar’ın 13 yıl sonra gelen devam filmi vizyona girdi. Gişe rekortmeni olan Avatar'ın devam filmi ‘Avatar: Suyun Yolu’ serisinin hayranlarını sinema salonuna çekmesi bekleniyor.  Yeni filmde başrolleri ilk filmden de hatırlayacağımız Sam Worthington, Sigourney Weaver ve Zoe Saldana paylaştı.

AVATAR: SUYUN YOLU FİLMİNİN KONUSU NE?

Film, Pandora gezegeninde Na'vi halkına dahil olup Neytiri ile bir aile kuran Jake Sully'nin, tanıdık bir düşmanın yeniden gezegenlerine tehdit oluşturması sonrası Na'vi halkıyla verdiği mücadeleyi konu ediniyor.

ELEŞTİRMENLER NE DEDİ?

Türkiye'de bugün giren Avatar'ın devam filmi Avatar: Suyun Yolu, eleştirmenlerden farklı uçlarda tepkiler aldı. Bazı eleştirmenler filme bir yıldız, bazı eleştirmenler de beş yıldız verdi.  Kimi sinema yazarları film için "göz kamaştırıcı" derken, kimileri ise "vıcık vıcık", "şirin ama yapmacık" ve "trilyon dolarlık ekran koruyucu" gibi nitelemeleri tercih etti.

13 yıllık hasret sona erdi! Avatar: Suyun Yolu vizyona girdi

13 yıllık hasret sona erdi! Avatar: Suyun Yolu vizyona girdi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...