Tgrt Haber

Vizyona girmeden rekor kırdı... Ölümlü Dünya 2'den büyük başarı

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Duvar
02 Aralık 2023 11:53 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 11:56
Vizyona girmeden rekor kırdı... Ölümlü Dünya 2'den büyük başarı
ölümlü dünya 2

Yerli komedi filmi Ölümlü Dünya 2, vizyona girmeden sinemada rekor kırmayı başardı. Serinin ikinci filmi bu yıl en çok ön satış yapan Türkiye yapımı oldu.

Türkiye'de milyonlarca vatandaş, bu hafta çıkan ve yaklaşan sinema filmlerine odaklandı. Kolpaçino 4'ün yanı sıra Sağ Salim 3'ün fragmanı yayınlanırken, geçtiğimiz Cuma ise Ölümlü Dünya 2 vizyona girdi.

Uzun zamandır beklenen, oyuncu kadrosuyla da merak uyandıran Ölümlü Dünya 2, henüz vizyona girmeden bile rekor kırmayı başardı. 

EN ÇOK ÖN SATIŞ YAPAN FİLM OLDU

Duvar'ın aktardığına göre Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2", vizyona girmeden bu yılın en çok ön satışı yapılan Türkiye yapımı oldu.

Taff Pictures imzalı Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul , Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak,  Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp 

Kaynak: Duvar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...