Tgrt Haber

35 yıl sonra Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Hem de 1 değil 2 tane

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Ankara Masası, Habertürk
13 Ekim 2023 11:50 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 11:50
35 yıl sonra Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Hem de 1 değil 2 tane

Türk sinema oyuncusu Metin Akpınar’ın 35 yaşında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Hiç çocuğu olmadığı bilenen Akpınar’a babalık davası açan ve kızı olduğu ispatlanan Duygu Nebioğlu’nun ‘Sevgi’ adlı bir ikizi olduğu öne sürüldü.

81 yaşındaki oyuncu Metin Akpınar’ın yıllar sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı. 35 yıl sonra Akpınar'ın kızı olduğunu öğrenen Duygu Nebioğlu​, babalık davası​ açtı. Gizlilik kararı olan davada, Nebioğlu'nun Metin Akpınar​'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Ortaya atılan yeni bir iddia ise, Duygu Nebioğlu'nun ikizinin de olması. 

Duygu Nebioğlu kimdir? Detaylı bilgi için tıklayın

DUYGU NEBİOĞLU'NUN METİN AKPINAR'IN KIZI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI 

Ankaramasası’nın aktardığı habere göre; Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun DNA testlerini sonuçlarına Akpınar’ın kızı olduğu ispatlandı. Karar sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Nebioğlu, “Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya​'da yaşama tutundum. Dünyanın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm.

35 yıl sonra Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Hem de 1 değil 2 tane

Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım, bu sebeple saygı değer avukatlarıma ulaştım.

Bugün avukatlarım sayesinde Metin Akpınar’ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesi’nin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz.

Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum. Duyguluyum.”dedi. 

35 yıl sonra Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Hem de 1 değil 2 tane

İKİZİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Ortaya atılan yeni bir iddiaya göre, Usta oyuncunun bir değil, iki kızı olduğu öne sürüldü. Babasının Metin Akpınar olduğu kesinleşen Duygu Nebioğlu’nun ikizi Sevgi Nebioğlu'nun da ayrı bir dava açtığı belirtildi.

 

Kaynak: Ankara Masası, Habertürk

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...