Tgrt Haber

6. kez nikah masasına oturacak! Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş genç Ceylan’a evlenme teklifi etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 09:25 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 10:44
mehmet ali erbil,

Yaklaşık 5 aydır kendisinden 40 yaş küçük olduğu öğrenilen Gülseren Ceylan ile beraber olan Mehmet Ali Erbil, kız arkadaşına doğum gününde evlenme teklifi etti. Erbil 6. kez nikah masasına oturacak!

Daha önce 5 kez evlilik yapan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 6. kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Almanya’dan gelen ve kendisinden 26 yaşında olan Gülseren Ceylan’a önceki gece doğum gününde evlenme teklifi eden 66 yaşındaki Erbil, sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü şovmen eleştiri oklarının hedefi oldu. 

DOĞUM GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ

TGRTHaber’in haberine göre; Kız arkadaşı Gülseren Ceylan’ın doğum günü için parti düzenleyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kutlama sırasında cebinden çıkardığı tektaşı Ceylan’ın parmağına taktı. Yüzüğü parmağına takan Ceylan sevinçten havalara uçarken kendisinden 40 yaş büyük Mehmet Ali Erbil’i öptü. 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil ise sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşımda bulundu:  “İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki benimsin. Yerin sonsuzda dek benim yanım olsun. Seni seviyorum" 

6. kez nikah masasına oturacak! Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş genç Ceylan’a evlenme teklifi etti

“EVLENİRSEK ÇOCUK İSTEYEBİLİRİM”

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil,katıldığı bir programda yaptığı açıklamada şu sözleriyle gündeme oturmuştu: "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" demişti.

Ceylan ise katıldığı bir programda Erbil’le ilgili  "Çarşamba günü doğum günüm var yüzük gelebilir. Çok güzel şeyler yaşıyoruz. Evlenirsek çocuk isteyebilirim. Evlilik sözleşmesi isterlerse imzalarım. Benim ünlü kalma gibi bir derdim yok. Sosyal medya üzerinden tanıştık. Şu an gözüm Mehmet Ali Erbil'den başkasını görmüyor. Bana 30 yaşında bir adamın veremediği birçok şeyi veriyor. Çok eğleniyoruz" demişti. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...