Tgrt Haber

Acun Ilıcalı Shota Arveladze'yi tanıtırken duyurdu! Hull City'de Allahyar heyecanı

29 Ocak 2022 15:07
Acun Ilıcalı Shota Arveladze'yi tanıtırken duyurdu! Hull City'de Allahyar heyecanı
Allahyar,Acun Ilıcalı,Survivor All Star,Hull City

İngiltere Championship takımlarından Hull City kulübünü satın alan Acun Ilıcalı, Shota Arveladze ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, takıma Allahyar Sayyadmanesh'in transfer edildiğini duyurdu.

Survivor All Star 2022 sunuculuğunu yapmaya devam eden Acun Ilıcalı bir yandan da satın aldığı Hull City kulübüyle çalışmalarını sürdürüyor. İngiltere Championship ekibi Hull City’yi satın alan Acun Ilıcalı, Shota Arveladze’yi teknik direktörlük görevine getirerek imza töreni düzenledi. Takımın başına getirdiği Shota Arveladze ile ilgili açıklamalarda bulunan Ilıcalı, konuşması sırasında yeni müjdeyi verdi.

Shota hakkında açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı, "Futbolun insanları eğlendirmesi gerektiğine inanıyorum. Shota, tanıdığım en cesur teknik direktörlerden biri. Taraftarların çoğunun onun futbol tarzını beğeneceğine inanıyorum.” dedi. 

ALLAHYAR TRANSFERİ

Transfer çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Acun Ilıcalı, “Bir yeni transferimiz daha halihazırda burada. Bu kişi Allahyar Sayyadmanesh. Sağlık kontrollerinden geçiyor.” ifadelerini kullandı.
Acun Ilıcalı, “Öykümüz çok uzun sürecek. Bence başarı için sadece para da yeterli değil. Başarı için para tek başına yetmez! Bundan sonra Hull benim evim. Ben evimi kolay kolay terk etmem.” açıklamasında bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...