Tgrt Haber

5. kez baba olacağı gündeme bomba gibi düştü! Acun Ilıcalı’dan hemen açıklama geldi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Mart 2023 10:18 - Güncelleme : 09 Mart 2023 11:03
5. kez baba olacağı gündeme bomba gibi düştü! Acun Ilıcalı’dan hemen açıklama geldi
magazin,acun ılıcalı

Acun Ilıcalı'nın 2 yıldır birlikte olduğu ve kendisinden 30 yaş küçük Çağla Altunkaya'dan bebek beklediği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddiaların ardından sessizliğini bozan ünlü televizyoncu, Çağla Altunkaya2nın hamile olduğunu kesin bir dille yalanladı.

Son olarak İngiltere’nin Championship takımlarından Hull City'i satın alarak kariyerinde farklı bir boyuta geçen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 3 evliliğinden 4 kızı olan Ilıcalı, 2 yıl önce tanıştığı kendisinden 30 yaş genç olan Yalolvalı Çağla Altunkaya ile birlikteliğini sosyal medya hesaplarında da ilan etmişti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya çalışan çift hakkında dün magazin kulislerine bomba gibi bir iddia düştü.

HAMİLE DEĞİL, DEPREMZEDELER İÇİN ÇALIŞIYOR

4 kız babası Acun Ilıcalı'nın 5. kez baba olacağı ve bebeğin cinsiyetinin de erkek olacağı iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen hamilelik haberlerinin ardından ünlü televizyoncu Ilıcalı, kız arkadaşının hamile olmadığını, bu süreçte depremzedeler için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

MasterChef Türkiye'nin başarılı şeflerinden Mehmet Yalçınkaya, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından afet bölgesine giderek mutfak kurdu. Acun Ilıcalı'nın desteğiyle afetzedeler için ekibiyle yemek yapan Yalçınkaya, Çağla Altunkaya'nın bu süreçte kendilerine yardım ettiğini söyledi. Acun Ilıcalı da geçtiğimiz günlerde deprem bölgesine giderek vatandaşları ziyaret etti.

5. kez baba olacağı gündeme bomba gibi düştü! Acun Ilıcalı’dan hemen açıklama geldi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...