Tgrt Haber

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı yatın fiyatını duyanlar küçük dilini yuttu: Kraliyet serveti değerinde!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ekim 2022 11:48 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 12:08
Acun Ilıcalı’nın satın aldığı yatın fiyatını duyanlar küçük dilini yuttu: Kraliyet serveti değerinde!
magazin,acun ılıcalı

Ünlü yapımcı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni bir yat satın aldı. Süper lüks olan yatının fiyatını öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ilıcalı’nın gezmek amaçlı satın aldığı yatın değeri 20 milyon dolar yani 371 milyon 768 bin Türk Lirası. Yatın içinde ise yok yok.

Yatırımlarını daha çok TV kanalı ve programlardan yana yapan Acun Ilıcalı hızlandıran ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, son olarak bir İngiliz takımı olan Hull City’i satın almıştı. Ancak Ilıcalı’nın bu seferki tercihi tamamen eğlence amaçlı oldu.  Araba ve sürat motorlarına da ilgi duyan ünlü yapımcı, koleksiyonuna 20 milyon dolar değerindeki yeni yatını ekledi.

20 MİLYON DEĞERİNDEKİ YAT

Ilıcalı’nın satın aldığı yatın adı 'Balmy' ve 6 kompartmana sahip. 47.2 metre uzunluğundaki yatta adeta yok yok. Piyasa Değeri: 20.000.000 dolar olan yatın TL değeri, 371.768.000,00. Yatta bir master suit ve dört ilave kabin arasında on kişiye kadar kalınabilir. Bu arada, mürettebat odaları da sekiz personel kapasiteli. Güvertesinde bir oturma ve güneşlenme alanı da dahil olmak üzere geniş alanlara sahip. Süper yat güneşlenme güvertesi, spa havuzu ve arka kısmında şezlonglar için bir alan, korunaklı kokpit, muhteşem deniz manzarası için arka tarafına bakan bir oturma alanı içerir.

Acun Ilıcalı’nın satın aldığı yatın fiyatını duyanlar küçük dilini yuttu: Kraliyet serveti değerinde!

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal usta Berlin 19 Ekim 2022 14:18

Kimin umurunda,Zenginlik Suç,mu ki adam çalıştırmış kafayı alıyor,

Sonraki Haber Yükleniyor...