Tgrt Haber

Tatile de çıkmışlardı! Afra Saraçoğlu Mert ile ilgili iddialara son noktayı koydu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2023 15:29 - Güncelleme : 11 May 2023 11:34
Tatile de çıkmışlardı! Afra Saraçoğlu Mert ile ilgili iddialara son noktayı koydu!
afra saraçoğlu,mert ramazan demir,yalı çapkını

Ekranların ilgiyle izlenen dizisi Yalı Çapkını’nın başrol oyuncuları partneri Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu hakkında çıkan beraber oldukları iddialarına Saraçoğlu’ndan cevap geldi.

Dizi arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in birlikte oldukları haberleri aylardır magazin gündeminde dolaşmasına rağmen sessizliğini koruyan ikili geçtiğimiz haftalarda İzmir’de tatil yaparken görüntülenmişti. İddiaları güçlendiren görüntülerin ardından sette kamera arkası görüntüleriyle de sosyal medyada gündem olan ikilinin birlikte olduklarına kesin gözüyle bakılırken havalimanında görüntülenen Afra Saraçoğlu, sessizliğini bozdu. Ünlü oyuncu Demir için “"Çok sevdiğim dışarıda da görüşmekten zevk aldığım arkadaşım” dedi.

Tatile de çıkmışlardı! Afra Saraçoğlu Mert ile ilgili iddialara son noktayı koydu!

"MERT DIŞARIDA DA GÖRÜŞMEKTEN ZEVK ALDIĞIM BİR ARKADAŞIM"

Haberler.com sitesinden aktarılanlara göre; Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini noktalayan güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisindeki partneri Mert Ramazan Demir'le aşk yaşadığı iddiası aylardır magazin gündeminde konuşuluyor. Daha önce de birçok kez aşk iddiasını yalanlayan Saraçoğlu, bir kez daha söylentilere son noktayı koydu.

Geçtiğimiz haftalarda Demir ile İzmir'e tatile giden Afra Saraçoğlu, bir çekim için gittiği Antalya dönüşü havalimanında görüntülendi. Yeniden alevlenen aşk iddiası hakkında Gazete Magazin'e konuşan Saraçoğlu, "Çok sevdiğim dışarıda da görüşmekten zevk aldığım arkadaşım. İzmir tatiline de arkadaşlarımızla beraber gittik" ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını dizisinde başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, uzun yıllardır arkadaşlar. Tatile çıktıkları için ilişki yaşadıkları haberleriyle bir kez daha gündeme gelen ikili, yaptıkları açıklamada "Urla'ya birkaç arkadaş beraber gittik. Sevgili değil, daha önce de söylediğimiz gibi çok iyi anlaşan iş arkadaşıyız" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...