Tgrt Haber

Arda Turan’ın annesi için şoke eden hapis kararı: 5 yılla yargılanıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ekim 2022 09:27 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 10:14
Arda Turan’ın annesi için şoke eden hapis kararı: 5 yılla yargılanıyor!
magazin,arda turan

2020 yılında Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapılan inceleme sonucu futbolcu Arda Turan'ın Bayrampaşa'daki evinde kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıkmıştı. Son olarak bu olayla ilgili yıldız futbolcunun annesi hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Arda Turan'ın Bayrampaşa'daki baba evinde 2020 yılında kaçak yapılaşma olduğu ortaya çıkmıştı. Bayrampaşa Belediye Başkanlığı tarafından yapılan incelemelerde bodrum, zemin, 1, 2 ve 3'üncü kattan oluşan binanın iskanı olduğu fakat 2020 yılında binaya kaçak çatı katı bölümü yapıldığı ortaya çıktı.

5 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYOR

Sabah'ın haberine göre savcılık tarafında yürütülen soruşturma kapsamında belediyenin bina üzerinde yaptığı araştırmalar inceleme altına alındı. Yapılan incelemeler sonunda Bayrampaşa ilçesinde buluna futbolcu Arda Turan'ın annesi Yüksel Turan'a kayıtlı bulunan binada kaçak yapılaşmaya gidildiği anlatıldı. İncelemede binanın çatı arası piyesinin ölçülerinin yeni tarihli olarak değiştirilerek kaçak kata dönüştürüldüğü belirlendi.

Arda Turan’ın annesi için şoke eden hapis kararı: 5 yılla yargılanıyor!

İMAR KİRLİLİĞİNE NEDEN OLMAK SUÇUNDAN HAPSİ İSTENİYOR

Savcılık yürütülen soruşturma sonunda Yüksel Turan hakkında 'İmar Kirliliğine Neden Olmak' suçundan iddianame düzenledi. 5 yıla kadar hapsi istenen anne Turan İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıktı.

Mahkeme yapılan yargılamada söz konusu kaçak yapılaşmanın yerinde incelenerek keşifte bulunulmasına karar verdi. Geçtiğimiz günlerde Asliye Ceza Mahkemesi söz konusu kaçak yapılaşmanın incelenmesi için dosyaya bilirkişi atadı. Bina üzerinde yapılan incelemeler sonucunda rapor mahkemeye gönderildi. İncelemelerde suça konu aykırı kısımlar kaçak ve izinsiz olarak yapıldığı, yapının çatı arası terasının üstünün ve kenarlarının kapatılması ve kapalı brüt alanın artırıldığı rapor edildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hüseyin Çetin 23 Ekim 2022 08:50

Arda Turan Bu ülkeye gelmiş sorunlardan yalnızca biridir. Rüşvet ve rant her yerde engellenmelidir.

Şaban gezgin 21 Ekim 2022 04:29

Bırakın Arda Turan ailesini yiptarmayi sadece olmuşsa onlar mı yapmış bunun gibi yüzlerce binlercesini var her yerde kaçak yapılmış yapılar var bu resmen kasıtlı davranıştır ayıp ayıp

Sonraki Haber Yükleniyor...