Tgrt Haber

Arka Sokaklar’dan ayrılan Mesut Komiser isterse geri dönecek: Ekip bırakmak istemiyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2022 12:10 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 14:02
Arka Sokaklar’dan ayrılan Mesut Komiser isterse geri dönecek: Ekip bırakmak istemiyor
dizi,arka sokaklar,magazin

16 sezondur ekranlarda yer alan ve Türkiye’nin en uzun süren dizisi olan Arka Sokaklar’ın Mesut Komiser’i Şevket Çoruh, bir açıklama yaparak diziden ayrılmıştı. Ünlü oyuncunun diziye veda etmesi, dizinin hayranları tarafından tepkiye neden oldu ve yapım ekibi Çoruh için açık kapı bıraktı.

Ekranların en çok izlenen uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar’ın önemli başrol karakterlerinden Komiser Mesut rolünü oynayan Şevket Çoruh 16. Sezonun sonunda vurulmuştu. Dizinin hayranları yeni sezonda ne olacağını merakla beklerken Şevket Çoruh’tan gelen haber hayranlarını şaşırtmıştı. Ancak Mesut Komiser’in diziden ayrılmasını istemeyen çok sayıda yorum yapılınca dizinin yapım şirketi konuyla ilgili açık kapı bıraktı.

ŞEVKET ÇORUH İSTEDİĞİ AN DİZİYE DÖNEBİLECEK

Mesut Komiser karakterine oynayan usta oyuncu Şevket Çoruh açıklamasında ise şunları söylemişti: "16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar'da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut'la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım. Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu'na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler."

Arka Sokaklar’dan ayrılan Mesut Komiser isterse geri dönecek: Ekip bırakmak istemiyor

17. sezon çekimlerine başlayan Arka Sokaklar ekibi Şevket Çoruh olmadan sete çıkıyor. Sezon sonunda vurulan Mesut Komiser, iddiaya göre tedavi görüyor olarak gösterilecek ve Şevket Çoruh istediği an diziye dönebilecek.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sait23 Kasım 2022 22:12

Şevket çoruh arkasokaklar a dönsün

Mesut komiser geri dönsün filimin tadı kalmadı18 Kasım 2022 20:08

Mesut komiser diziye geri dönsün Mesut komiser olmadan filmin tadı tuzu kalmadı

Murat 5 Kasım 2022 01:08

Mesut olmadan dizinin tadı tuzu kalmadı

Hacı28 Ekim 2022 23:49

Arka sokaklar dizisinin mesutun gitmesiyle tadı kalmadi bu yüzden izlemeyi biraktım

Tamer28 Ekim 2022 21:12

Mesut olmadan dizinin tadı tuzu yok mesut sayesinde gülüyoruz eğleniyoruz onu izleyince insanda sinir,stres kalmıyor inşallah geri döner mesut

Ay14 Ekim 2022 21:16

Gitme Mesut konser sendız olmaz

Duman 14 Ekim 2022 21:14

Arka sokaklar dizisinin yeni sezonunu merakla beklerken Mesut komserın olmayışı beni çok üzdü geri gelsin iyileşsin onsun bu sızı olmaz

Kadriye14 Ekim 2022 20:59

Mesut dizinin nesesi.lutfen ayrilmasin.cok iyi bir oyuncu....mesut geri don lutfen

Sevinc 2 Ekim 2022 02:05

Arka sokaklar komiser mesut diziden ayrılmasın ayrılırsa üzülürüm tesekurler

Sevinc 2 Ekim 2022 01:21

Mesut diziden ayrılmasın yine diziye devam etsin dizi komiser mesutsuz olmaz diziden ayrılırsa üzülürüm çok iyi bir oyuncuydu tesekurler

Sonraki Haber Yükleniyor...