Tgrt Haber

Aylık geliri 160 bin lira olan Bahar Candan asgari ücretle alay edince linç edildi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2022 10:16 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 10:55
Aylık geliri 160 bin lira olan Bahar Candan asgari ücretle alay edince linç edildi!
magazin,bahar candan

Her anını yayınladığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Bahar Candan, bir süre önce 11 milyon olan bakiyesini takipçileriyle paylaşmıştı. Aylık gelirinin ise 160 bin liradan fazla olduğunu söyleyen Candan’ın asgari ücret üzerinden yaptığı şaka, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepkiye neden oldu.

Bir moda yarışmasıyla tanınan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da ünlenen Bahar Candan bir süre önce aylık gelirinin 160 bin liranın üzerinde olduğunu vurgulamıştı. Sonrasında fotoğraflarını satarak 1 milyon TL kazandığını da dile getiren Candan, geçtiğimiz günlerde açıklanan asgari ücrete gönderme yaparak “Bundan sonra 8 bin 500 TL ile yaşamaya çalışacağım" notuyla paylaşım yapınca sosyal medyanın diline düştü.

"ASGARİ ÜCRETLE YAŞAMAYA KARAR VERDİM"

Bahar Candan asgari ücretin 8500 TL olarak açıklanmasından sonra tiye alan bir paylaşım yaptı. Yatakta uzanarak poz veren Bahar Candan açıklamasında "Asgari ücretle yaşamaya karar verdim" dedi. Bahar Candan'ın "Her ay 8.500 Türk lirası harcayarak nasıl yaşayacağımı göreceğim" sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Sosyal medya fenomenine "Herkes ekmek derdinde bu da dalga geçiyor", “Bir gün o alay ettiğin asgari ücrete Allah seni de muhtaç eder” , “O para senin ojelerine yetmez” gibi yorumlar yapıldı.

Aylık geliri 160 bin lira olan Bahar Candan asgari ücretle alay edince linç edildi!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Canan27 Aralık 2022 17:15

Kadin hakli o parayla kimse gecinemez ucretin komikligi ortada ne linçi

Sonraki Haber Yükleniyor...