Tgrt Haber

Aşk-ı Memnu ekibi yıllar sonra bir arada! Nihal ve Bihter’i yan yana görenler esprileri patlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 11:36 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 11:37
Aşk-ı Memnu ekibi yıllar sonra bir arada! Nihal ve Bihter’i yan yana görenler esprileri patlattı
Beren saat,Hazal Kaya

Unutulmazlar yapımlar arasında yer alan Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat, Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem bir araya geldi.

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter rolüyle yer alan Beren Saat, Nihal’i Hazal Kaya ve Adnan’ı Selçuk Yöntem Beren Saat’in doğum gününde bir araya geldi. Hong Kong’da olan Kıvanç Tatlıtuğ ise ekibe katılamadı. 

AŞK-I MEMNU EKİBİ YILLAR SONRA BULUŞTU 

Reyting rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi. Beren Saat'in doğum gününe katılan Hazal Kaya ve Selçuk Yöntem, Beren Saat ile birlikte poz verdi. Sosyal medyada ilgi gören fotoğrafta herkes Kıvanç Tatlıtuğ'u aradı. Tatlıtuğ'un ise eşi ve oğlu ile beraber Hong Kong'da olduğu öğrenildi. Hazal Kaya ile Beren Saat'i yan yana görenler, " Behlül'den kurtulan Nihal ve Bihter'den poz", "Yıllardır aynılar giderek de gençleşiyorlar saka mı?" gibi yorumlar paylaştı. 

Aşk-ı Memnu ekibi yıllar sonra bir arada! Nihal ve Bihter’i yan yana görenler esprileri patlattı - 1. Resim

 

Aşk-ı Memnu ekibi yıllar sonra bir arada! Nihal ve Bihter’i yan yana görenler esprileri patlattı - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...