Tgrt Haber

Athena Gökhan da İmamoğlu'na kızdı, 'oy verdim' deyip resti çekti

Editör: Zehra Erdin / Kaynak: TGRT Haber
06 May 2022 21:14 - Güncelleme : 06 May 2022 21:51
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu sırasında gazetecilerle olan fotoğrafına bir tepki de Gökhan Özoğuz'dan geldi.

Ekrem İmamoğlu’nun mitinge havasına dönüşen Karadeniz turu hem CHP hem de kendini destekleyenler tarafında tepkiye neden oldu. Geziye davet edilen gazeteciler nedeniyle tartışmaların sesi yükseldi. Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz seçim döneminde destek verdiği Ekrem İmamoğlu’na ‘’Ben bu otobüsten inerim’’ diyerek tepki gösterdi. İşte Gökhan Özoğuz’un İmamoğlu paylaşımı ve diğer tepkiler.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turu sırasında gazetecilerle olan fotoğrafına bir tepki de Gökhan Özoğuz'dan geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz turuna çıkmasına gelen tepkiler gündemde yerini aldı. Geziye katılan gazetecilerle fotoğraf çekilen İmamoğlu’na çevresinden tepki gelmeye devam ediyor. Özellikle otobüste çekilen fotoğrafta Nagehan Alçı’nın yer almasına Gökhan Özoğuz ve Fazıl Say’dan da tepki geldi.

SİNEK KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisi sırasından gazetecilerle otobüsten çekildiği fotoğraf tepkilere neden oldu. İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde bu yana sık sık İmamoğlu’na verdiği destekle gündeme gelen Gökhan Özoğuz sosyal medya hesabından ''İşte demek siyaset böyle bir şey! Biz senelerdir Yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben Bu Otobüsten inerim Arkadaş!'' mesajına paylaştı.

Athena Gökhan da İmamoğlu'na kızdı, 'oy verdim' deyip resti çekti

FAZIL SAY: ŞİMDİ NE OLACAK İMAMOĞLU?

İmamoğlu’nun Nagehan Alçı ile olan fotoğrafına bir tepki de dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say’dan geldi. Say ‘’10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında, ceza almam için Televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan, ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak?’’ dedi.

https://twitter.com/fazilsaymusic/status/1522505405154439169

Fazıl Say daha önce İmamoğlu hakkında ''Bravo kardeşim, işini iyi yapan bir insansın. Başarılar diliyorum. Umarım haksızlık yaşamazsın" övgüsünü yapmıştı. 

İBB SÖZCÜSÜ MURAT ONGUN’DAN ‘ÖNEMSEMİYORUZ’ MESAJI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Doğu Karadeniz Turu' dönüşünde gazetecilerle çektirdiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. İBB Sözcüsü Murat Ongun’un tartışmaların odağı olan fotoğrafa gelen kötü yorumlara karşı ‘’Tartışmaları önemsemiyoruz. Medyanın kendi içindeki tartışmaları olarak görüyoruz. Topu topu 200-300 kişinin kendi aralarındaki yorumlarıdır, eleştirileridir. Biz bunu çok da önemsemiyoruz doğrusu. Twitter'ı çok önemsemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Atilla Taş ise Murat Ongun'un açıklamasına sert peki gösterdi. Taş ''İBB’nin şımarık çocuğu Nagehan mevzusunu insanları aşağılayarak 200-300 kişi tartışıyor umurumuzda değil demiş! Ne oldum olmuşsunuz bakıyorum. Dün açtığım odaya bile 30-40 bin kişi katıldı böyle devam! Size desteklerimiz haram olsun!"sözlerine yer verdi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...