Tgrt Haber

Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar mikrofonu eline aldı, sosyal medya karıştı! Aslıhan Gürbüz kayıtsız kalmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 11:32 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 11:32
Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar mikrofonu eline aldı, sosyal medya karıştı! Aslıhan Gürbüz kayıtsız kalmadı
Demet Evgar,Aslıhan Gürbüz

Bahar dizisiyle uzun bir aranın ardından ekranlara dönen Demet Evgar, dün akşam yayınlanan yeni bölümde 'Ümit Hırsızı' şarkısını söyledi. Dansı ve sesiyle sosyal medyayı sallayan oyuncunun performansına oyuncu arkadaşı Aslıhan Gürbüz de kayıtsız kalamadı.

Başrolünde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın rol aldığı dizi Bahar izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Her bölümü beğeni toplayan dizinin dün akşam yayınlanan bölümüne ise Demet Evgar'ın şarkı söylediği anlar damga vurdu. 

DEMET EVGAR MİKROFONU ELİNE ALDI, SOSYAL MEDYA YIKILDI 

Bahar dizisiyle ekranda fırtınalar estiren oyuncu Demet Evgar, dün akşam yayınlanan bölümde sesi ve dansıyla beğeni topladı. Evgar’ın Bülent Ersoy'un 'Ümit Hırsızı' şarkısını söylediği sahnedeki eğlenceli anlar, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. 

Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar mikrofonu eline aldı, sosyal medya karıştı! Aslıhan Gürbüz kayıtsız kalmadı - 1. Resim

ASLIHAN GÜRBÜZ BAHAR DİZİSİNE KAYITSIZ KALAMADI 

Demet Evgar'ın oyunculuk performansına bir yorum da yakın arkadaşı olan Aslıhan Gürbüz'den geldi. Gürbüz sosyal medya hesabından, " Bir Bahar ancak bu kadar ete kemiğe bürünür bee" diyerek Evgar'a övgü dolu sözler sarf etti. 

Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar mikrofonu eline aldı, sosyal medya karıştı! Aslıhan Gürbüz kayıtsız kalmadı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...