Tgrt Haber

Behzat Ç.'nin başrolü Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! İzmir'den kara haber geldi

20 Temmuz 2022 15:12 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 15:23
Behzat Ç.'nin başrolü Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! İzmir'den kara haber geldi
erdal beşikçioğlu,behzat ç.

Behzat Ç. dizisinin yeniden ekranlara dönecek olmasıyla gündeme gelen Erdal Beşikçioğlu'nun babası hayatını kaybetti. Bir süredir hastanede tedavi gören Bahattin Beşikçioğlu, cuma günü İzmir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisinin şimdilerde yeniden sevenleriyle buluşacak olmasıyla adından son zamanlarda sıklıkla söz ettiren Erdal Beşikçioğlu'na İzmir'den kara haber geldi. Bir süredir İzmir'deki bir hastanede tedavi gören babası Bahattin Beşikçioğlu, hayatını kaybetti.

Uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden baba Beşikçioğlu, dün tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı hayatını kaybetti. Bahattin Beşikçioğlu, cuma günü kılınan cenaze namazının ardından Urla'daki aile mezarlığına defnedilecek.

Behzat Ç.'nin başrolü Erdal Beşikçioğlu'nun acı günü! İzmir'den kara haber geldi

Ordu Ünyeli olan Bahattin Beşikçioğlu, uzun yıllar bir bankanın bölge müdürlüğünü yapmıştı. İki çocuk babası Beşikçioğlu, emekli olduktan sonra İzmir Urla'da yaşamaya başlamıştı.

Öte yandan Erdal Beşikçioğlu'nun annesi Nesrin Beşikçioğlu da 2015 yılında yaşamını yitirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...