Tgrt Haber

Berna Laçin’in bir kahve ile suya verdiği para sosyal medyada gündem oldu

02 Haziran 2022 12:01 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 12:05
Berna Laçin’in bir kahve ile suya verdiği para sosyal medyada gündem oldu
berna laçin,bebek

Ünlü oyuncu Berna Laçin, geçtiğimiz gün bir kahve ile suya ödediği parayı söyleyerek sosyal medyada isyan etti. Bebek’te şık bir restorana gittiğini söyleyen Laçin’in kahve ile suya ödediği para sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden birisi olan Berna Laçin, bu kez de kafelerdeki pahalılığa dikkat çekti. Bebek’te gittiği bir mekanda kahve ve suya verdiği parayı takipçileriyle paylaşan Laçin’in ödediği miktar herkesin ağzını açık bıraktı.

İzmir doğumlu 51 yaşındaki ünlü oyuncu, gündeme ilişkin konularda sosyal medyada aktif rol alırken son paylaşımıyla herkesi şaşırttı. Evdeki Yabancı ve Belalı Baldız dizileriyle hafızalara kazanan ve son zamanlarda oynadığı reklam filmleriyle ekranlarda boy gösteren Laçin, Bebek’teki bir mekanda ödediği hesaba şaşırdığını takipçileriyle paylaştı.

Berna Laçin’in bir kahve ile suya verdiği para sosyal medyada gündem oldu

"TERMOSTA KAHVEYLE BANKA GİDECEĞİZ"

Hayat pahalılığına tepki gösteren ünlü oyuncu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bebek'te arada gittiğim şık bir yerde 'Kahve içelim' dedik 1 kahve 100 lira, su 75 lira! Hani yemeği geçtik, artık termosta kahveyle banka gideceğiz. İşin kötüsü şehirlerimizde ortak alan park filan da yok ki her yer beton..."

https://twitter.com/bernalacin35/status/1531607100463398914

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...