Tgrt Haber

Bruce Willis hastalığının kötüye gittiğini öğrenince eski eşi Demi Moore ile barışma kararı aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Aralık 2022 12:54 - Güncelleme : 09 Aralık 2022 13:19
Bruce Willis hastalığının kötüye gittiğini öğrenince eski eşi Demi Moore ile barışma kararı aldı!
magazin,bruce wills,demi moore

Dünyaca ünlü aktör Bruce Wills, geçtiğimiz yaz ‘Afazi’ adındaki bir beyin hastalığına yakalandığını ve oyunculuğu bırakmak zorunda kaldığını açıklamıştı. Ünlü yıldızın sağlık durumu hakkında yeni bir geldi. Bu bilgiye göre Wills’in hastalığı ilerlediği ve kötüye gittiği için ünlü yıldız, eski eşi Demi Moore ile barışma kararı aldı.

Dünyaca ünlü yapımlarda başarılı oyunculuğuyla yer alan ve adını duyuran ünlü sanatçı Bruce Wills, geçtiğimiz temmuz ayında ‘Afazi’ hastalığına yakalandığını ve oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Son gelen habere göre Wİlls’in hastalığının kötüye gittiği öğrenildi. Ünlü oyuncu ailesiyle daha çok zaman geçirmek istediği için 1987 yılında evlendiği ve 3 kızının annesi olan oyuncu Demi Moore ile barışma kararı aldı.

SAĞLIK DURUMU KÖTÜLEŞTİĞİ İÇİN AİLESİYLE BARIŞMA KARARI ALDI

Afazi' hastalığı nedeniyle oyunculuğu bırakma kararı alan Bruce Wills'in sağlık durumunun kötüye gittiği öğrenildi. Oyuncu Demi Moore ile evliliğinden 3 kızı olan Willis'e beynin bazı bölgelerinde meydana gelen işlev bozukluğu sonucu ortaya çıkan konuşma, konuşulanı anlama ve okuma-yazma gibi becerileri etkileyen "afazi" hastalığı teşhisi konulmuştu. Uzun süredir gözlerden uzakta olan ünlü aktör, son bilgilere göre sağlığının son zamanlarda daha da kötüye gittiğini ifade etti. Willis ve ailesinin bu nedenle fırsat buldukça bir araya geldiği ve eski eşi Demi Moore ile barıştığı iddia edildi.

Bruce Willis hastalığının kötüye gittiğini öğrenince eski eşi Demi Moore ile barışma kararı aldı!

AFAZİ HASTALIĞI NEDİR?

Afazi, beyin kanaması ya da felç gibi serebrovasküler rahatsızlıklar sonucu beynin konuşma bölümüne gelen hasara verilen isim. Beynin konuşma merkezinde oluşan bu hasar, bireylerde konuşma bozukluğu, algıda ve verilen cevaplarda anlaşmazlık ve iletişim problemleri gibi sorunlara neden oluyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...