Tgrt Haber

BTS grubu dağıldı mı? Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS dağıldı mı, neredeler? BTS grubuna ne oldu?

Editör: Selçuk Hoş / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 13:29 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 13:45
BTS grubu dağıldı mı? Dünyaca ünlü K-Pop grubu BTS dağıldı mı, neredeler? BTS grubuna ne oldu?
,,müzik

Ünlü müzik grubu BTS hayranları, hayranı oldukları grupları için bekleme içerisindeler. Ünlü K-Pop grubu BTS dağıldı mı, şuan neredeler? İşte detaylar…

Dünyanın en ünlü müzik gruplarından biri olan BTS, son dönemde hayranlarını endişelendiren bir soruyla gündemde: Acaba BTS dağıldı mı? Grubun üyeleri, sırayla askerlik vazifelerini yerine getirmek üzere ara verirken, bu süreç, BTS'nin kariyerine nasıl bir etki yapacak?

BTS ASKERE GİTTİ

BTS'in lideri RM, Jungkook, V, Suga, Jimin, Jin ve J-Hope sırasıyla askerlik görevlerini tamamlamak üzere ayrılmış durumda. Grup üyelerinin solo projeler ve kendi alanlarında faaliyet göstermeleri beklenirken, BTS'in müzik sahnesindeki etkisi konusunda hayranlarını endişelendiren sorular ortaya çıkıyor.

BTS DAĞILDI MI?

Ancak, BTS'in dağıldığına dair resmi bir açıklama bulunmamakla birlikte, grup üyeleri geleceğe yönelik umut vadeden bir plan üzerinde çalışıyor gibi görünüyor. 2025 yılında tekrar birleşme planları kuran BTS, askerlik görevlerini tamamladıktan sonra güçlerini birleştirerek müzik dünyasına geri dönmeyi hedefliyor.

Hayranlar, BTS'in mücadeleci ruhu ve birbirleri arasındaki güçlü bağları sayesinde, grup üyelerinin solo kariyerlerinin yanı sıra kolektif bir enerjiyle sahneye geri döneceklerine inanıyor. BTS, kariyerlerine verdiği aradan sonra müzik dünyasında yine büyük bir çıkış yaparak hayranlarını memnun edecek mi, bekleyip göreceğiz.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...