Tgrt Haber

Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapıyor? Buğra Bahadırlı kaç yaşında?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2022 17:00 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 17:21
Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapıyor? Buğra Bahadırlı kaç yaşında?
,oyuncu,dizi

59 yaşında hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ı muhtemelen en iyi tanıyan insanlardan biri olan Buğra Bahadırlı'yı çoğu insan Sakarya Fırat dizisinden tanımaktadır. Ancak Buğra Bahadırlı aynı zamanda oyuncu Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı ve iş ortağıdır. 59 yaşında hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın cenazesinde ayakta durmakta zorlanan Bahadırlı açıklamalarıyla da herkesi duygulandırdı. Peki, Buğra Bahadırlı ne iş yapıyor, kaç yaşında?

Oyuncu Buğra Bahadırlı'nın kesin ölüm nedeni hakkında bilgi verdi. 59 yaşında hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, son zamanlarda oyunculuk kariyerine ara verdi. Endüstri mühendisliği bölümü mezunu olan Bahadırlı kaç yaşında, nereli? 

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Buğra Bahadırlı 8 Şubat 1984’te Ankara’da doğdu. 38 yaşında olan Buğra Bahadırlı’nın asıl adı Berk Buğra’dır. Yükseköğretimini endüstri mühendisliği bölümünden bitiren Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı'dır. Buğra Bahadırlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide rol aldı. 

Buğra Bahadırlı kimdir, ne iş yapıyor? Buğra Bahadırlı kaç yaşında?

BUĞRA BAHADIRLI NE İŞ YAPIYOR?

Buğra Bahadırlı oyuncudur. Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Bahadırlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide rol almıştır. 

BİLLUR KALKAVAN'IN HASTALIĞI NEYDİ?

Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı ve iş ortağı Burğra Bahadırlı, Billur Kalkavan'ın ölümüyle ilgili konuştu. Kalkavan'ın kemoterapi esnasında vücusunda türeyen mantarın enfeksiyona neden olduğunu ve daha sonra iki gün yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra hayatını kaybettiğini açıkladı. 

BUĞRA BAHADIRLI BİLLUR KALKAVAN'IN CENAZESİNDE AYAKTA DURMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Billur Kalkavan'ın cenaze törenine sevenleri ve yakın dostları katıldı. Billur Kalkavan'ın hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı ise gözyaşlarına hakim olamadı. Üzüntüsünü dile getiren Bahadırlı, "O boşluk şimdiden gelmeye başladı. Tek başıma kaldığım zaman onun yükü başlıyor zorluğu orası… Gittiği yerde çok mutlu olduğunu biliyorum.  O hep benim kalbimde olacak. Öldüğünde başındaydım, öptüm." dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...