Tgrt Haber

Buğra Gülsoy, 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi! Oğlunun velayeti annede kaldı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
02 Mart 2023 11:00 - Güncelleme : 02 Mart 2023 11:25
Buğra Gülsoy, 5 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi! Oğlunun velayeti annede kaldı
magazin,

Ünlü oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında evlendiği Nilüfer Gürbüz ile tek celsede boşandı. 2019 yılında dünyaya gelen Cem adını verdikleri oğullarının velayeti ise anne Nilüfer Gürbüz de kaldı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile rol aldığı Kuzey Güney isimli dizide yıldızı parlayan sonrasında ise Aşk Yeniden ve Dünyayla Benim Aramda gibi iddialı projelerde yer alan başarılı oyuncu Buğra Gülsoy, 2018 yılında Nilüfer Gürbüz ile dünya evine girdi. Evliliklerinden 4 yaşında bir oğulları bulunan çiftten kötü haber geldi.

VELAYET ANNEDE KALDI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz çiftinin bir süredir fikir çatışması yaşadığı ve karşılıklı konuşarak boşanma kararı aldıkları ortaya çıkmıştı. 2018 yılında evlenen çift salı günü anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Buğra Gülsoy ile Nilüfer Gürbüz'ün 4 yaşındaki oğulları Cem'in velayeti annede kaldı. Gülsoy ile Gürbüz çocuklarının ruh sağlığının olumsuz etkilenmemesi için dostça görüşmeye devam edecekleri öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...