Tgrt Haber

Bülent Ersoy'un sahnesine çıkan Aleyna Tilki şarkı söyleyemeyince alay konusu oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2022 09:40 - Güncelleme : 26 Aralık 2022 10:03
Bülent Ersoy'un sahnesine çıkan Aleyna Tilki şarkı söyleyemeyince alay konusu oldu
magazin,aleyna tilki,

Şarkıcı Aleyna Tilki, dün Türk Musikisinin ustası Bülent Ersoy’u dinlemeye gitti. Tilki, Ersoy’un ısrarı üzerine sahneye çıkarak Bergen şarkısı okudu. Şarkıyı okurken detone olan Aleyna Tilki, sosyal medyanın diline düştü.

Paylaşımları, tarzı ve ilginç söylemleriyle son yıllarda gündemden düşmeyen şarkıcı Aleyna Tilki, Türk Sanat Müziğinin yaşayan efsanelerinden Bülent Ersoy’u dinlemeye gitti. Ersoy, Aleyna Tilki’yi sahneye çağırınca olanlar oldu. Geçtiğimiz günlerde ses tellerinin yırtıldığını sosyal medya hesabından paylaşan Tilki, Diva’yı kıramadı ve Bergen şarkısı okudu. Şarkı söylerken detone olan şarkıcıyı sosyal medya kullanıcıları yerden yere vurdu.

ŞARKI SÖYLERKEN ZORLANDI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki, "Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan dolayı ses tellerim yırtılmış ve bir süre şarkı söyleyemeyeceğim. Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ersoy, kendisini dinlemeye gelen Aleyna Tilki'yi sahnesine davet etti. Ersoy'u kıramayan ünlü şarkıcı Bergen'in şarkısını yeniden seslendirdi. Şarkı söylemekte zorlanan Aleyna Tilki ara ara detone oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise genç şarkıcının yorumunu yerden yere vurdu. Bazı kullanıcılar Tilki'ye “Bülent Ersoy’un sahnesinde senin işin ne?” yorumunu yaparken bazısı ise ses tellerinden rahatsız olduğunu söyleyerek eleştirilere tepki gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...