Tgrt Haber

Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e milyonluk doğum günü hediyesi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Aralık 2022 11:36 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 11:50
Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e milyonluk doğum günü hediyesi
magazin,burak özçivit,fahriye evcen

Dünya Kupası için gittiği Katar’dan İstanbul’a dönüş yapan ünlü oyuncu Burak Özçivit, dün akşam eşi Fahriye Evcen ile Etiler’de baş başa yemekteydi. Yemek çıkışı objektijlere takılan Özçivit çifti soruları yanıtlarken, Burak Özçivit’in eşi Fahriye Evcen’e doğum günü hediyesi olarak 10 milyon değerinde cip aldığı öğrenildi.

Taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Kevin Spacey ile Katar’da bir araya gelerek fotoğraf çektiren ve bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Burak Özçivit, sosyal medyanın diline düşmüştü. Ünlü isimler tarafından da çok sayıda tepki alan Özçivit çareyi fotoğrafları kaldırmakta bulmuştu. Tüm bu olanların ardından Katar’dan İstanbul’a dönen Özçivit eşi Fahriye Evcen’le yemekteydi. İkinci çocuklarına hamile olan eşi için 10 milyon TL'lik cip aldığı öğrenilen Burak Özçivit, Kevin Spacey ile ilgili olan soruları da cevapladı.

"HER ŞEY YOLUNDA, HAMİLELİĞİM GAYET GÜZEL GEÇİYOR"

Fahriye Evcen, hamileliğiyle ilgili "Her şey yolunda, hamileliğim gayet güzel geçiyor, isim konusunda aklımızda bir iki seçenek var ama henüz tam karar vermedik, Karan kardeş fikrine alıştı, kendine arkadaş bekliyor, 'artık gelsin' diyor" dedi. Aşerme durumu olmadığını ve bu tarz inanışların kendisi için hurafe olduğunu belirten Evcen, "Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama, 'Aman şunu yemeyeyim kilo alırım' modunda da değilim açıkçası" ifadelerini kullandı.

FAHRİYE EVCEN'E 10 MİLYON'LUK YAŞ GÜNÜ HEDİYESİ

Burak Özçivit'in yaş günü hediyesi olarak Fahriye Evcen'e son model bir cip aldığı öğrenildi. Özel plaka olduğu öğrenilen cipin 10 milyon TL olduğu söyleniyor. Eşine aldığı hediyenin hatırlatılması üzerine konuşmaktan kaçınan Burak Özçivit, gülümseyerek konuyu kapatmaya başladı.

Burak Özçivit'ten hamile eşi Fahriye Evcen'e milyonluk doğum günü hediyesi

"BİLMEDİĞİM BİR KONUYDU, PLANLI YAPILAN BİR GÖRÜŞME DEĞİLDİ"

Katar'daki organizasyona katılan Özçivit, "Güzel bir organizasyon oldu, ben Ronaldo hayranıyım, maçını izlemek çok istedim ancak programımız uymadı ve yetişemedim" dedi. Taciz iddiaları nedeniyle yargılanan Kevin Spacey ile çektirdiği fotoğrafın tepki almasından sonra fotoğrafı silen Özçivit konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Bilmediğim bir konuydu, planlı yapılan bir görüşme değildi, karşılaştık ve Türk dizileri üzerine sohbet ettik, fotoğraf çektirdik ve paylaştım ancak ben detayları sonradan öğrendim, her zaman gündemi takip edemiyorum, açıkçası bilmiyordum, zaten paylaşımı sildim devamında" açıklamasını yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...