Tgrt Haber

Buse Varol kimdir? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi? İşte ünlü çiftten bebek iddialarına cevap

31 Mart 2022 10:43 - Güncelleme : 31 Mart 2022 11:13
Buse Varol, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar" gibi dizilerde rol aldı

'Buse Varol hamile mi?' sorusu gündemde yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Uzun süredir boşanma haberleriyle magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin barışmasının ardından bebek bekliyorlar iddiaları ortaya atıldı. Bir süredir ayrılık rüzgarları esen çifte üçüncü bebek bekleyip beklemedikleri soruldu. Peki Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi? Buse Varol kimdir? İşte gündeme bomba gibi düşen hamilelik iddialarına Alişan ve Buse Varol çiftinden jet cevap…

Buse Varol, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar" gibi dizilerde rol aldı

Son dönemde en çok konuşulan isimlerden olan Alişan ve Buse Varol çiftinden yine çok konuşulacak açıklamalar geldi. Aralarında soğuk rüzgarlar esen ve boşanma iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü çift yakın zamanda barışma kararı aldılar. Bu seferde yeni bir iddia gündemde; "Buse Varol hamile mi?" Hayranları tarafından yakın takibe alınan ve magazin gündeminden bir türlü düşmeyen çiftin üçüncü bebek olup olmadığı merak ediliyor. Peki Buse Varol hamile mi? Buse Varol kimdir? İşte hamilelik iddialarına ünlü çiftten cevap...

BUSE VAROL HAMİLE Mİ?

Üçüncü bebek iddialarının ortaya atılmasının ardından basın mensupları, Alişan'a konuya ilişkin soru yöneltti. Alişan basın mensuplarının sorusu üzerine konuya ilişkin iddiaları yalanladı.

Buse Varol konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Çocuklar daha çok küçük, iki çocuğu bir arada büyütmek çok zor. İş hayatına yeniden dönmeye hazırlanıyorum. Şu anda öyle bir şey yok"

BUSE VAROL KİMDİR?

Oyuncu Buse Varol, 25 Mart 1990 tarihinde Manisa’da doğdu. Üniversite eğitimini Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümü’nde tamamladı. Özel bir dershanede 2 yıl staj yapan Varol, güzellik yarışmasına katılarak kariyer hayatında bambaşka bir adım attı. 2012’de Miss Turkey Güzellik Yarışması’na katılan Buse Varol, yarışmadan sonra bir süre modellik yaptı ancak karine oyunculukla devam etme kararı aldı.

Buse Varol kimdir? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi? İşte ünlü çiftten bebek iddialarına cevap

"Tozlu Yollar" dizisiyle ilk dizi deneyimini yaşayan Varol, "Sevda Kuşun Kanadında", "Arka Sokaklar", "Şehrin Melekleri" ve "Kış Güneşi", "Rüya" gibi pek çok dizide yer aldı.

"Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat veren Buse Varol, kısa bir süre "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlendi.

Buse Varol kimdir? Alişan'ın eşi Buse Varol hamile mi? İşte ünlü çiftten bebek iddialarına cevap

2017 yılında "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol almaya başlayan Buse Varol, dizide beraber çalıştığı rol arkadaşı Alişan ile Mayıs 2018’de hayatını birleştirdi. İlk çocukları Burak’ı 2019 yılında kucağına alan Alişan ve Buse Varol çiftinin 2021 yılında Elif adını verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...