Tgrt Haber

Buse Varol'dan Alişan'a ima dolu mesaj! Önce paylaştı sonra sildi

14 Şubat 2022 09:59
Alişan'ın paylaştığı aile fotoğrafına, gölge düşüren mesaj Buse Varol'dan geldi.

Buse Varol, oğlunun doğum günü için yayımladığı paylaşımında Alişan'a göndermeli bir not yayımlayıp ardından sildi. Buse Varol'un yazdıkları, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Alişan'ın paylaştığı aile fotoğrafına, gölge düşüren mesaj Buse Varol'dan geldi.

Son zamanlarda sıklıkla boşanacaklarına dair haberler çıkan Alişan ve Buse Varol çiftinin arasındaki gerilim, sosyal medyaya taştı. İkilinin, kızları Eliz'in 1. yaş gününü ayrı ayrı kutlamalarıyla başlayan iddialar, ortaya çıkan detaylarla güçlendi. Ünlü çift, açıklamalarıyla da kafaları karıştırdı. Alişan, Buse Varol'un kızları Eliz için düzenlediği partiye erkeklerin katılmadığını söylerken Buse Varol, Alişan'ın ailsiyle yaptığı kutlamaya davet edilmediğini söyledi.

ALİŞAN'DAN AİLE FOTOĞRAFI

Bu açıklamaların ardından bir açıklama daha paylaşan Alişan, ''Bizi bize bırakın, bir karar verelim'' diyerek aralarındaki sorunları resmen kabul etti. Fakat dün Alişan'ın oğlu Burak'ın doğum günü fotoğraflarını Instagram'da paylaşırken Buse Varol'a da yer vermesi akıllarda soru işaretine neden oldu. Bazı hayranlarını sevindiren bu fotoğrafa Buse Varol'un paylaşıp sildiği not gölge düşürdü.

Buse Varol'dan Alişan'a ima dolu mesaj! Önce paylaştı sonra sildi

BUSE VAROL ÖNCE YAZDI SONRA SİLDİ

Buse Varol, oğlu Burak'ın doğum günü fotoğraflarını Instagram hesabında paylaştı ve ilk olarak Alişan'a gönderme dolu şu notu yazdı:

"Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen oldukça hayatta başka hiçbir şeye ihtiyacım yok. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum.''

Buse Varol'dan Alişan'a ima dolu mesaj! Önce paylaştı sonra sildi

Buse Varol ardından ise paylaşımının altındaki notta düzeltmeler yaptı. Alişan'a yaptığı göndermeleri nottan kaldıran Varol, notunu son olarak şu şekilde bıraktı:

"Benim canımın içi, güzel kalpli oğlum... Ben seninle anne oldum, seninle büyüdüm ve büyümeye de devam ediyorum. Kardeşin ve sen hep mutlu olun. Yeni yaşın sağlıkla gelsin bir tanem. İyi ki senin annenim, seni çok seviyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...