Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
28 Ekim 2023 09:29 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 09:30
Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu
çağatay ulusoy,sümeyye aydoğan

Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı Gaddar dizisinin kadın başrolü belli oldu. Son olarak Dönence dizisinde yer alan Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy’un partneri oldu.

FOX TV ekranında yayınlanacak Gaddar dizisi için çalışmalar sürüyor. Çağatay Ulusoy'un yeni imajıyla ekranda yer alacağı projenin diğer başrol oyuncusu da belli oldu. Duy Beni ve Dönence dizilerinin genç ismi Sümeyye Aydoğan, Çağatay Ulusoy'un yeni partneri oldu. 

ÇAĞATAY ULUSOY VE SÜMEYYE AYDOĞAN PARTNER OLDU 

“Gaddar” dizisinin hazırlıkları devam ederken, başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy’un partneri de belli oldu.  Sinan Öztürk‘ün yöneteceği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı aksiyonu bol dizide “Gaddar”ın Aydan’ı Sümeyye Aydoğan oldu.

Çağatay Ulusoy’un Gaddar dizisindeki partneri belli oldu

TÜRKİYE’NİN EN PAHALI OYUNCUSU OLDU

Yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında da gelen Çağatay Ulusoy, bu zamana kadar yapılan anlaşmalarda en yüksek ücreti alan isim oldu. Başarılı oyuncunun eline bölüm başına 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Gaddar dizisiyle anlaşan oyuncu böylece Aile dizisiyle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücreti geçmiş oldu.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Süleyman 24 Kasım 2023 16:13

Partner ri değiştirin lütfen cagtay ya yakisan birisi olsun

Sonraki Haber Yükleniyor...