Tgrt Haber

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminden ilk tanıtım geldi! İsmail Hacıoğlu yine alkışları topladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Aralık 2023 15:26 - Güncelleme : 26 Aralık 2023 15:26
Cem Karaca

İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’yı oynadığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin tanıtım fragmanı yayınlandı. İsmail Hacıoğlu’nun başarılı performansı takdir topladı.

İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi oyuncuların yer aldığı filmden ilk görüntüler geldi.

OYUNCULUK PERFORMANSINA BEĞENİ YAĞDI 

Cem Karaca'nın hayatının anlatıldığı  "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminden ilk tanıtım fragmanı geldi. Filmden yayınlanan ilk görüntüler büyük ilgi görürken, İsmail Hacıoğlu’nun oyunculuk performansına beğeni yağdı.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminden ilk tanıtım geldi! İsmail Hacıoğlu yine alkışları topladı

CEM KARACA FİMİNDEN İLK KARELER GELDİ 

Ödüllü yönetmen Yüksel Aksu’nun yönettiği filmin müzik direktörlüğünü alanının en iyilerinden Cem Öğet yaptı. Filmde Cem Karaca’nın babası Mehmet Karaca’yı Fikret Kuşkan, annesi Toto Karaca’yı Yasemin Yalçın oynadı. Yeni yılın en iddialı filmlerinden “Cem Karaca’nın Gözyaşları”nda ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Buçe Buse Kahraman, Kubilay Tuncer, Alper Saldıran gibi ünlüler de yer alıyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...