Tgrt Haber

Cem Yılmaz ile Seda Akman’dan ilk fotoğraf geldi: Görüntü gündeme bomba gibi düştü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2022 10:43 - Güncelleme : 15 Kasım 2022 11:18
Cem Yılmaz ile Seda Akman’dan ilk fotoğraf geldi: Görüntü gündeme bomba gibi düştü!
magazin,cem yılmaz,seda akman

Komedyen Cem Yılmaz’ın ismi bir süredir oyuncu Seda Akman ile birliklte anılıyor. Şimdiye kadar herhangi bir görüntü vermeyen ikilinin haftalar önceki birlikte objektiflere yansıyan bir fotoğrafı, bugün gün yüzüne çıktı. Görüntü magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Seda Akman’la bir süredir ortada dolaşan bir iddia, bugün magazin gündemine oturdu. Kız arkadaşı Seda Akman’la olan berberliği konusunda soruları yanıtsız bırakan komedyenin, haftalar önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

2012 yılında evlendiği eski eşi Ahu Yağtu'dan Kemal adında bir oğlu olanCem Yılmaz, Defne Samyeli, Serenay Sarıkaya ve son olarak kendisinden 21 yaş küçük olan, Rüya Demirbulut'la olan birlikteliklerle gündeme gelmişti. 49 yaşındaki Cem Yılmaz'ın yeni kız arkadaşı 44 yaşındaki oyuncu Seda Akman'la haftalar önce beraber görüntülendiği fotoğraf ortaya çıktı. Arnavutköy'deki bir mekâna beraber giden ikili aynı araçtan indi. Kız arkadaşının peşinden araçtan inen Cem Yılmaz soruları yanıtsız bıraktı.

Sosyal medyada fotoğrafları yayılan ikili için sosyal medya takipçileri: "Cem Yılmaz sonunda yaşına ve kendine uygun birini bulmuş" yorumlarında bulundu.

Cem Yılmaz ile Seda Akman’dan ilk fotoğraf geldi: Görüntü gündeme bomba gibi düştü!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...