Tgrt Haber

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2024 16:57 - Güncelleme : 10 May 2024 16:57
Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı

Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya'nın tartışması geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu. Gösterisinde Hasan Can Kaya'nın gösterisine laf atan Cem Yılmaz, son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. İki komedyenin tartışmasına usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı.

Komedyenler Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz'ın birbiri hakkında söyledikleri sözler hafta boyu gündem olurken, tartışmaya usta oyuncu Zihni Göktay da dahil oldu. Cem Yılmaz'ın stand up gösterisinde, 'Konuşanlar' programını espri malzemesiyle polemik başlamıştı. Kaya ise Yılmaz'ın sözlerine "İzledim ama olmamış yine de çabasını takdir ettim'' diyerek cevap vermişti. 

"BENİM ÇEKYATIM VAR"

Habertürk'ün haberine göre; Gazetecilerin sorularını cevap veren usta oyuncu Zihni Göktay, muhabirlerin Cem Yılmaz ile Hasan Can Kaya polemiğine değinerek, 'Cem Yılmaz nasıl buluyorsunuz?' sorusuna; "Benim yatım, katım yok ama çekyatım var" diyerek cevap verdi.

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı - 1. Resim

"TANIMIYORUM"

Göktay,'Hasan Can Kaya'yı tanıyor musunuz?' sorusuna ise "Tanımıyorum ve hiç duymadım ama Allah, yardımcısı olsun. Bu zamanda metrekareye 5 komedyen düşüyor" ifadesine yer verdi.

Cem Yılmaz ve Hasan Can Kaya arasındaki polemiğe usta oyuncu Zihni Göktay da katıldı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...