Tgrt Haber

Chris Rock’a Oscar Ödül Töreni’nde tokat atan Will Smith geri adım attı

29 Mart 2022 09:17 - Güncelleme : 29 Mart 2022 09:32
Chris Rock’a Oscar Ödül Töreni’nde tokat atan Will Smith geri adım attı

Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar filmdeki performansı ile en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Will Smith, Oscar Ödül Töreni’nde eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan ünlü komedyen Chris Rock'ı canlı yayında sahneye çıkararak tokat attı. Ödül için sahneye çıkan ve konuşmasında özür dilemeyen Smith gözyaşlarına hakim olamadı. Oscar Ödül Töreni sonrası dans ettiği görüntüleri ortaya çıkan Smith, sosyal medya hesabından özür diledi.

Oscar Ödülleri olarak bilinen dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan 94.Akademi Ödülleri Töreni’nde ünlü oyuncu Will Smith’in komedyen Chris Rock’a tokat atması geceye damga vurdu. Komedyen Chris Rock saçkıran hastalığı sebebiyle kafasını kazıtan Will Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’i Demi Moore’un “GI Jane” filmindeki görünüşüyle kıyasladı. Devam filminde oynamasını tavsiye ederek alay etti.

“KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA”

Bunun üzerine Will Smith, bir anda sahneye çıkarak Chris Rock’a tokat attı. Herkes ilk önce yaşanan olayı şaka sanarken Will Smith, oturduktan sonra tepkisine devam ederek “karımın adını ağzına alma" diye bağırdı.

TOKAT KURGU MU GERÇEK Mİ?

Geceye damga vuran görüntüler sonrası ‘kurgu mu gerçek mi’ tartışmaları sürerken birçok ünlü isim ve kuruluş, “Gölgede kalan Oscar’ı tekrar gündeme getirmek için planlanmış bir kurgu” açıklaması yaptı.

ÖDÜLÜNÜ KAYBEDEBİLİR

Will Smith’in kazandığı En İyi Erkek Oyuncu ödülünün Akademi tarafından kendisinden geri istenilebileceği ifade edildi.  Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde Smith'in, eşiyle ilgili yapılan şakaya verdiği tepkiyle ilgili açıklamada, "Akademi, Bay Smith'in dün geceki programdaki eylemlerini kınıyor. Tüzüğümüz, davranış standartlarımız ve California yasalarına uygun olarak daha fazla eylem ve sonuçları araştıracağız." ifadelerine yer verildi.

AKADEMİ: ŞİDDET KABUL EDİLEMEZ

Rock, tokat yedikten sonra Los Angeles Polis Departmanına göre suçlamada bulunmayı reddetti. Akademi yönetimi ise yaşanan olaylar ile ilgili şiddeti hiçbir zaman kabul edilebileceğini ifade etti.

SMITH: DUYGUSAL DAVRANDIM ÖZÜR DİLERİM

Sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yapan Smith, “Şiddetin her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istedim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı” dedi. Chris Rock, Smith’in özrü ile ilgili bir açıklama yapmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...