Tgrt Haber

Çok beklenen dizinin çekimleri başladı: Kadrosu büyük ses getirdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 10:16 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 10:40
Çok beklenen dizinin çekimleri başladı: Kadrosu büyük ses getirdi
magazin,dizi,film

Çukur, Teşkilat, Masumlar Apartmanı gibi ses getiren dizilerin önemli karakterlerini toplayan Megarsus, iddialı kadrosuyla büyük ses getirdi. Kurak ailesinin birbirleriyle ve dış güçlerle mücadelesini konu alacak olan dizi, sosyal medyada şimdiden merak konusu oldu.

Bir dönemin efsane dizisi Çukur'daki İdris Koçovalı karakteriyle hafızalara kazınan, usta oyuncu Ercan Kesal, Teşkilat'a veda eden Çağlar Ertuğrul, Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar’ın başrollerini paylaştığı Megarsus, Blue TV’de yayınlanacak.

OYUNCU KADROSU BÜYÜK SES GETİRDİ

Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un yaptığı ve Mustafa Yürüktümen ile senaryosunu kaleme aldığı, Magarsus dizisinde Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul, Ercan Kesal, Merve Dizdar ve Sümeyye Aydoğan'ın başrolleri paylaşıyor. Dizi yakında Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yamaç Okur ve Serkan Çakarer’in yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Uğur Uzunel, Sezer Arıçay, Burcu Gölgedar, Mehmet Bozdoğan, Sekvan Serinkaya, Muttalip Müjdeci, Menderes Samancılar, Cem Bender, Fırat Kaymak, Kayhan Açıkgöz ve Ferhat Doruk Nalbantoğlu yer alıyor.

Çok beklenen dizinin çekimleri başladı: Kadrosu büyük ses getirdi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...