Tgrt Haber

Demet Akalın, orman yangınlarının lazerle çıktığını iddia edince sosyal medyada alay konusu oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
23 Ağustos 2023 11:56 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 13:49
Demet Akalın, orman yangınlarının lazerle çıktığını iddia edince sosyal medyada alay konusu oldu!
demet akalın,yangın,çanakkale

Çanakkale'de çıkan orman yangınlarının ardından sosyal medya hesabından bol yazım hatası yaptığı bir paylaşım yaparak "Lazerle yakılmıyorsa yukardan ben bir şey bilmiyorum" dedi.

Çanakkale'de dün saat 11.40'ta başlayan orman yangını 1500 hektar alanda etkili oldu. Halen devam eden orman yangınıyla ilgili ilginç bir tespitte bulunan Demet Akalın, ağaçların lazerle yakıldığını iddia etti. akalın'ın bu tespiti sosyal medya kullanıcılarının "bir şey bilmiyorsun" yorumlarına neden oldu. 

Demet Akalın, orman yangınlarının lazerle çıktığını iddia edince sosyal medyada alay konusu oldu!

"LAZERLE YUKARIDAN YAKILMIYORSA BİR ŞEY BİLMİYORUM"

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ve sürekli paylaşımlarında yazım hataları yapan Demet Akalın, yangın felaketiyle ilgili de tepki çeken bir tespitte bulundu. X hesabından bolca yazım hatasının bulunduğu bir paylaşım yapan Akalın, "Lazerle yakılmıyorsa yukardan ben bir şey bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

RESUL DİNDAR'LA SAHNEDE KAVGA ETMİŞTİ

Artvin’deki festivalde sahne alan Resul Dindar ve Demet Akalın arasında sahnede konser saati konusunda kameraların önünde gerginlik yaşanmış, festivalin 5. gününde sahneye ilk çıkan isim Karadeniz müziğinin tanınmış isimlerinden Resul Dindar olmuştu. Sevilen şarkılarını sevenleriyle buluşturan Dindar, programına göre saat 22.00’de sahneyi Demet Akalın’a devretmesi gerekiyordu. Ancak Dindar, konserini uzatınca Akalın’ın kendisine baskı yaptığını iddia etti. 

Mikrofonu alarak seyircilere seslenen Dindar, “Demet Akalın Hanımefendi 22.30’da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir (23.00)” dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...