Tgrt Haber

Will Smith'in Chris Rock'a tokadının ardından Demet Akalın'dan tartışmalı yorum

28 Mart 2022 11:14 - Güncelleme : 28 Mart 2022 11:49

94. Oscar Ödülleri'ne Will Smith'in, Chris Rock'a attığı tokat damga vurdu. Demet Akalın, konuya ilişkin yorumunu sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptı.

94. Oscar Ödülleri sahiplerini bulurken geceye damga vuran bir olay yaşandı. Törende ödüller, sahiplerine verilirken oyuncu Will Smith ile Chris Rocak arasında yaşananlar ağızları açık bıraktı. Ödül vermek için sahneye çıkan Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saç dökülmes hastalığıyla dalga geçti. Salondan yükselen kahkaha seslerine ve Rock'ın sözlerine sinirlenen Smith, sahneye koşarak, "Karımın adını ağzına alma" deyip tokat attı. 

Will Smith'in Chris Rock'a tokadının ardından Demet Akalın'dan tartışmalı yorum

Smith, Rock'a attığı tokatın ardından yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirtti ve ödülünü aldığı sırada herkesten özür diledi. Kısa sürede sosyal medyanın diline düşen olaya zaman zaman gündeme dair yorumlarıyla dikkatleri üzerine çeken Demet Akalın da kayıtsız kalmadı.

Akalın, Twitter hesabından Will Smith'i destekleyen paylaşımlar yaptı. Ünlü şarkıcı, Twitter'da TT (en çok konuşulanlar listesi) olan konuya ilişkin "Eline Sağlık. Sağlıkla dalga geçilmez. Adam 25 yıldır evli... O kadar kıymet vermiş eşine eline sağlık. Adamsın" yorumunu yaptı.

Will Smith'in Chris Rock'a tokadının ardından Demet Akalın'dan tartışmalı yorum

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...