Tgrt Haber

Dizi sektöründe görülmemiş olay! Belediye ekipleri çekimlere izin vermedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Mart 2024 14:20 - Güncelleme : 07 Mart 2024 14:36
Dizi sektöründe görülmemiş olay! Belediye ekipleri çekimlere izin vermedi

Başrolünde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu ve Berfin Nilsu Aktaş’ın yer aldığı Korkma Ben Yanındayım dizisinin Beykoz’daki çekimlerinde kullanılan gecekondu belediye tarafından ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Ünlü isimleri buluşturan Korkma Ben Yanındayım dizisinde tüm seti şaşırtan bir olay yaşandı. Beykoz’daki çekimlerde kullanılan gecekondu mühürlendi. 60 bin TL ödenen eve ne dizi ekibi ne de gerçek sahipleri giremiyor. Yapım şirketinin geçtiğimiz ay 60 bin TL ödediği gecekonduya kimse giremiyor.

KORKMA BEN YANINDAYIM SETİNDE GÖRÜLMEMİŞ OLAY 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; İlk bölümü bu hafta başlayacak Korkma Ben Yanındayım dizisinde herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. geçen ay çekim izni almak için Beykoz Belediyesi'ne 60 bin TL ödeyen yapım şirketi çekim için gittikleri evin belediye tarafından mühürlendiğini gördü. Belediye, gerekçe olarak da şahsa ait gecekondunun "plato ruhsatı" olmadığını gösterdi. Paranın ödenmesine rağmen mühürlenen eve, gerçek sahiplerinin girişi de yasaklandı.

 

Dizi sektöründe görülmemiş olay! Korkma Ben Yanındayım dizi ekibi şaştı kaldı - 1. Resim

Dizi sektöründe görülmemiş olay! Korkma Ben Yanındayım dizi ekibi şaştı kaldı - 2. Resim

Dizi sektöründe görülmemiş olay! Korkma Ben Yanındayım dizi ekibi şaştı kaldı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...