Tgrt Haber

Doğukan Güngör’ün annesi eleştirilere dayanamadı, oğluna sahip çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
10 Ekim 2023 09:56 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 09:56
Doğukan Güngör’ün annesi eleştirilere dayanamadı, oğluna sahip çıktı
doğukan güngör,kızılcık şerbeti

Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih rolüyle izleyici karşısına çıkan Doğukan Güngör, son günlerde Fatih karakteri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu. Güngör’ün annesi eleştirilere daha fazla dayanamayarak oğluna sahip çıktı.

Show TV ekranında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğukan Güngör’ün oynadığı Fatih karakteri eşi Doğa’nın bebeğinden ayrılmasına neden oldu. Karısına psikolojik şiddet de uygulayan Güngör, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu.

“FATİH’İ TOKATLA” SİTESİ AÇILMIŞTI

“Kızılcık Şerbeti” dizisinde geçen sezon sonu eşi Doğa’yı (Sıla Türkoğlu) aldatan Fatih (Doğukan Güngör) son olarak bebeğini annesinden koparmış ve eşine ağır psikolojik şiddet uygulamıştı. Dizinin izleyicileri Fatih’e yönelik nefret dolu mesajları sosyal medyadan paylaştı. “Fatih’i tokatla” isimli internet sitesi daha açan hayranlar, hayrete düşürdü. 

Doğukan Güngör’ün annesi eleştirilere dayanamadı, oğluna sahip çıktı

ELEŞTİRİLERE DAYANAMAYAN ANNE HAREKETE GEÇTİ

Fatih’i Tokatla isimli siteyi gören Doğukan Güngör, “Bu kadarını beklemiyordum, eskiden Bush’u, Saddam’ı tokatlama oyunları vardı. Bu kadar mı yani” yorumunu yaptı. Başarılı oyuncu Doğukan Güngör’e annesi Derya Yakıştıran ise oğlunun bu kadar eleştirilmesine dayanamayarak,  Fatih ağlatır ama benim oğlum güldürür, annesinin gururu…” mesajını yayınlayarak annesine destek oldu. Doğukan Güngör ise annesine kalpli mesaj atarak cevap verdi.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...