Tgrt Haber

Dünya Güzellerim geri dönüyor! Teklif götürülen isim haftalık servet istedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 May 2024 15:29 - Güncelleme : 24 May 2024 15:43
Dünya Güzellerim geri dönüyor! Teklif götürülen isim haftalık servet istedi

Dünya Güzellerim yarışma programı bu sezon yeni bölümleriyle tekrar yayınlanmaya başlayacak. Kadronun değişeceği program için teklif götürülen Seda Sayan’ın istediği ücret çok bulununca başka isimle görüşme sağlandı.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın yer aldığı Dünya Güzellerim yarışma programı iddiaya göre, yaşanan kavgalar nedeniyle bitmişti. Yeni sezonda çekimleri Çeşme'de yapılacak program için yeni isim arayışları başladı. Teklif götürülen Seda Sayan, 1 milyon dolar isteyince, teklif başkasına götürüldü. 

SEDA SAYAN 1 MİLYON DOLAR İSTEDİ 

Seyhan Erdağ'ın haberine göre, Bu sezon yeniden yayınlanacak Dünya Güzellerim programı için çalışmalar başladı. Bülent Ersoy'un Banu Alkan ve Safiye Soyman kavga ettikten sonra yarışmadan ayrılmasının ardından yeni isim arayışlar başladı. Bu kez yalnızca Çeşme'de yapılacak program için Erdağ'ın iddiasına göre ünlü bir isme teklif gitti. Teklif götürülen Seda Sayan, programa katılmak için tam 1 milyon dolar isteyince dudak uçuklatan bu istek üzerine ikinci tercih olarak Seray Sever'e teklif gitti. Sever'in programda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Dünya Güzellerim geri dönüyor! Teklif götürülen isim haftalık servet istedi - 1. Resim

Dünya Güzellerim geri dönüyor! Teklif götürülen isim haftalık servet istedi - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...