Tgrt Haber

Ece Erken doğalgaz faturasına isyan etti: Ya hayırdır sadece bir daireye gelen fatura…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Aralık 2022 11:34 - Güncelleme : 25 Aralık 2022 14:43
Ece Erken doğalgaz faturasına isyan etti: Ya hayırdır sadece bir daireye gelen fatura…
magazin,ece erken

Eşini kaybettikten sonra zor günler yaşayan ve tekrar sunuculuğa başlayan Ece Erken sosyal medya hesapların aktif olarak kullanıyor. Erken, bugün oğluyla yaşadığı daireye gelen doğal gaz faturasını takipçileriyle paylaşarak adeta isyan etti. Ünlü sunucu gelen yüksek ücretli fatura için “benim evim bir daire sadece bir daire” dedi.

Kışın gelmesiyle yüksek ücretli doğal gaz faturası paylaşımları yine hız kazandı. Özellikler ünlülerin paylaştıkları fatura görüntüleri astronomik ücretleri gözler önüne seriyor. Son olarak telefonuna gelen doğal gaz faturası mesajını sosyal medya hesabından paylaşan Ece Erken, şaşkınlığını herkese duyurdu.

3 BİN 232 LİRA DOĞAL GAZ FATURASI

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırıda öldürülmesinden sonra zor günler geçiren Ece Erken, reddi miras yaparak gündem olmuştu. 6 yaşındaki oğluyla bir apartman dairesinde yaşayan Ece Erken son olarak gelen doğal gaz faturasına isyan etti. Sunucu Ece Erken gelen zamlardan sonra faturayı görünce “Ya hayırdır benim evim bir daire sadece bir daire gelen fatura 3232 TL pes!" dedi. Erken, geçtiğimiz aylarda oğluna bakıcı arayarak ayda 10 bin TL'yi gözden çıkaran Erken bakıcı bulamadığı için sitem etmişti. Erken, bu defa gelen doğal gaz faturasına sitem etti.

Ece Erken doğalgaz faturasına isyan etti: Ya hayırdır sadece bir daireye gelen fatura…

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sinan 27 Aralık 2022 11:21

Bana 550₺ geldi yalnız benim çocuk senin çocuk gibi kısa kollu elbise giymiyor

M.emin26 Aralık 2022 23:34

Ece doğalgaz pahalıysa 3 kat daha pahalı olan kömùr yaksın

Sıradan25 Aralık 2022 16:29

Bizde 480 geldi

Sonraki Haber Yükleniyor...