Tgrt Haber

Efsaneler buluştu! Türkan Şoray, Filiz Akın’ı ziyaret etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Kasım 2023 17:30 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 17:30
Efsaneler buluştu! Türkan Şoray, Filiz Akın’ı ziyaret etti
türkan şoray,filiz akın

Yeşilçam’ın dört yapraklı goncalarından Türkan Şoray ve Filiz buluştu. Bir süredir sağlık problemi yaşayan Akın’ı ziyarete Türkan Şoray gitti.

Geçtiğimiz günlerde oğlu İlker İnanoğlu ile paylaşım yapan Filiz Akın, son sağlık durumundan da bahsetmişti. Akın’ı ziyarete bu sefer Yeşilçam’ın Sultanı Türkan Şoray gitti.

TÜRKAN ŞORAY VE FİLİZ AKIN BULUŞTU 

İki Yeşilçam güzeli, Filiz Akın ve Türkan Şoray buluştu. Sosyal medyayı aktif kullanan Filiz Akın ise o anlara dair bir paylaşım yapmayı ihmal etmedi. Akın, "Canım. Sultanımla olan bu karşılıklı sevgi dolu görsel ile ekimi ayını uğurladık… Hoş geldin kasım demek istedim. İyi ki varsınız." notunu düştü. 

Efsaneler buluştu! Türkan Şoray, Filiz Akın’ı ziyaret etti

 FİLİZ AKIN SON SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ 

Hem kulağının üst kısmındaki kanserli doku için hem de ses tellerindeki sorunlar için ameliyat masasına yatan Akın'ın tedavi süreci tamamlandı. Son sağlık durumu hakkında bilgi veren Filiz Akın, oğlunun kendisini ziyaret ettiğini söyleyerek, "Canım sıkkın ama beni güldürünceye kadar uğraşması, yarın ( kemoterapiden çene kemiğim bibirine kaynadığından dolayı )zorca bir diş tedavim var onun için de moral oldu …" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...