Tgrt Haber

Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi: Dudak uçuklatan para kazandırdı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ekim 2022 12:43 - Güncelleme : 18 Ekim 2022 13:29
Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi: Dudak uçuklatan para kazandırdı
magazin,emre karayel,at yarışı

At yarışı tutkunu ünlü oyuncu Emre Karayel’in 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman Koşusu'na katılan atı Yiğit Kardeş, yarışı birinci olarak tamamlayarak Karayel’e Kanuni Kupası'nı kazandırdı.

Atlara olan tutkusuyla bilinen ve sahip olduğu birçok atı bulunan ünlü oyuncu Emre Karayel’in saf kan Arap atı Yiğit Kardeş, geçtiğimiz pazar Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen koşunun birincisi oldu. 10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman adı verilen koşuda birinci olan Yiğit Kardeş, Karayel'e 1 milyon 707 bin TL kazandırdı.

1 MİLYON 707 BİN LİRA KAZANDI

10. Osmanlı Padişahı Kanuni Sultan Süleyman koşusunda atı yarışan ünlü oyuncu Emre Karayel, yarışı eşi Gizem Karayel ve oğulları Can ile izledi. Saf kan Arap atı olan Yiğit Kardeş, ünlü oyuncuya 1 milyon 707 bin lira kazandırdı. Emre Karayel birincilik kupasını alarak eşi Gizem ve oğlu Can ile mutluluk pozu verdi.

Emre Karayel'in atı yarışta birinci geldi: Dudak uçuklatan para kazandırdı

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...