Tgrt Haber

Evinde hareketsiz bulunan Madonna entübe edildi! Madonna’nın son durumu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
29 Haziran 2023 09:30 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 11:18
Evinde hareketsiz bulunan Madonna entübe edildi! Madonna’nın son durumu
madonna

Dünyaca ünlü ikonik şarkıcı Madonna, bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakımda tedaviye alınan ünlü yıldızın durumu ağırlaştı. Sanatçı, son dakika bilgisiyle entübe edildi!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı ve moda ikonu Madonna'nın ciddi bakteriyel enfeksiyon nedeniyle birkaç gün önce hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi. 64 yaşındaki dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'dan üzücü haber geldi. Madonna, entübe edildi!

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yıllardır sanatçıyla çalışan menajeri Guy Oseary, Madonna'nın ölümden döndüğünü ve yoğun bakımda kaldığını doğrularken hâlâ hastanede tıbbi bakım altında olduğunu ancak doktorların yıldız şarkıcının iyileşeceğini açıkladığını duyurdu. Guy Oseary, enfeksiyonun sebebini belirtmezken Madonna'nın merakla beklenen dünya turu da dahil olmak üzere işle ilgili planlanan her şeyin belirsiz bir tarihe kadar ertelendiğini söyledi.

Evinde hareketsiz bulunan Madonna entübe edildi! Madonna’nın son durumu

DÜNYA TURNESİ ERTELENDİ

Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" ifadelerini kullandı.


Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...