Tgrt Haber

Evrim Alasya 'Ekibin üstünde kara bulutlar dolaşıyor' sözlerine verdiği cevapla alkışları topladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2024 09:58 - Güncelleme : 23 May 2024 10:03

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, katıldığı etkinlikte ekip arkadaşlarının neden olmadığı sorusuna 'Yoğun set programlarından dolayı bugün burada değiller" diyerek gelebilecek diğer soruların önüne geçti. Ekip arkadaşları hakkındaki sözleri takdir toplayan oyuncu, alkışları topladı.

Kızılcık Şerbeti oyuncularından Sıla Türkoğlu'nun ehliyetini kaptırması, Feyza Civelek'in uyuşturucu satın alırken yakalanması ve son olarak Müjde Uzman'ın yaşadığı sağlık sorunları sonrası 'Ekibin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor' iddiaları gündeme geldi. 

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARINA SAHİP ÇIKTI 

Kızılcık Şerbeti oyuncu Rahimcan Kapkap ve Evrim Alasya kitap okumayı özendirmek için düzenlenen etkinliğe destek verdi. Muhabirlerin sorularını cevaplayan Evrim Alasya, "Kızılcık Şerbeti oyuncuları üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Feyza Hanım'ın ayrı, Sıla Hanım'ın, Doğukan Bey'in ayrı. Bu sebeple mi bugün burada yoklar?" sorusuna "Biz finale doğru gittiğimiz için çok kaos bir hafta geçiriyoruz. O yüzden birçoğunun seti bitmedi. Buraya yetişemediler. Rahimcan'ın seti yoktu ben de zar zor yetişebildim. Yoksa bütün ekip olarak bugün burada olacaktır. Şuan konumuz tamamen kitap. Bunları konuşmaya hiç gerek yok" dedi. 

Evrim Alasya 'Ekibin üstünde kara bulutlar dolaşıyor' sözlerine verdiği cevapla alkışları topladı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...