Tgrt Haber

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola rolü için saçlarını kesti

07 Mart 2022 17:13 - Güncelleme : 07 Mart 2022 17:24
Ezgi Mola yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu.

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola’nın dizide saçlarını kesmesi izleyenler tarafından “Saçları peruk mu yoksa gerçekten kesti mi?” sorularını gündeme getirdi. Ezgi Mola ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar bu sorulara cevap verdi. Mola, “Şakacıktan yaptım sandıysanız üzülürüm! Şaka sevmem” ifadelerini kullandı.

Ezgi Mola yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu.

Masumlar Apartmanı’nda Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın dizide kestiği saçlarıyla yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. Ezgi Mola'nın imaj değişikliğinin sebebi ise senaryodan çok etkilenmesi oldu.

SENARYODAN ETKİLENDİ

Ezgi Mola, senaryoyu okuduktan sonra çok etkilendi ve peruk takmak yerine saçlarını kesmeyi tercih etti.

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola rolü için saçlarını kesti

"OYNAMAKTAN KEYİF ALDIĞIM KARAKTER"

Başarılı oyuncu Mola, sahne ve canlandırdığı Safiye karakteri için şu ifadeleri kullandı: 

“Oynamaktan en keyif aldığım karakter Safiye. Böylesine başarılı bir senaryo, yönetmen ve ekiple denk gelebilecekken, bize karakteri daha da hissettirebilecekse bunu sahnede yapmalıyım hissi verdi. İyi ki de böyle oldu ve ben sahnede kendi saçlarımı kestim. Bu sezonun açık ara en iyi bölümü olduğunu, Safiye’yi daha iyi anlayacağımız bölümlerin geleceğini düşünüyorum”

25 YIL ÖNCESİNE DÖNDÜ

25 yıl öncesinde de kısa saç kullanan ünlü oyuncu sosyal medyayı ikiye böldü. Kimilerine göre çok beğenilen kısa saç kimilerine göre ise beğenilmedi. 

Masumlar Apartmanı’nın Safiye’si Ezgi Mola rolü için saçlarını kesti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...