Tgrt Haber

Fahriye Evcen taburcu oldu! Kerem, Karan'ın bebekliğine benziyor

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2023 10:30 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 11:03
Fahriye Evcen taburcu oldu! Kerem, Karan'ın bebekliğine benziyor
magazin,burak özçivit,fahriye evcen

Geçtiğimiz gün ikinci bebeğini dünyaya getiren Fahriye Evcen, dün hastaneden taburcu oldu. Hastane çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, “Doğum çok güzel geçti, Kerem, Karan'ın bebekliğine benziyor.” dedi.

2017 yılında Said Halim Paşa Yalısı’nda görkemli bir törenle dünya evine giren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, 2019 yılında ilk bebekleri Karan'ı kucağına aldı. Mutlu evlilikleriyle beğeni toplayan çiftin ikinci bebekleri Kerem ise 18 Ocak'ta dünyaya geldi. Dün hastaneden taburcu olan güzel oyucu hastane çıkışı eşi Burak Özçivit ile muhabirlere röportaj verdi.

"SAĞLIĞI YERİNDE, BENİM DE ÖYLE"

İkinci bebeklerine Kerem adını veren ünlü çift, hastaneden çıkarken kamera karşısına geçti. Her şeyin yolunda olduğunu söyleyen Fahriye Evcen, "Doğum çok güzel geçti. Sağlığı yerinde, benim de öyle. Karan da güzel karşıladı" dedi. Burak Özçivit de "Karan'ın tepkileri müthiş. Zaten merakla onu bekliyordu. Bizi de şaşırttı açıkçası. Doğuma girdim. Böyle bir an kaçar mı? Karan'da da girmiştim, Kerem'de de girdim. Müthiş bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Fahriye Evcen taburcu oldu! Kerem, Karan'ın bebekliğine benziyor

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...