Tgrt Haber

Ferdi Tayfur’un kızı evliliği hakkında yorum yapanlara ateş püskürdü! Kuduranlar daha da kudurmaya başlamış…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Ağustos 2023 15:10 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 16:04
Ferdi Tayfur’un kızı evliliği hakkında yorum yapanlara ateş püskürdü!  Kuduranlar daha da kudurmaya başlamış…
tuğçe tayfur,ferdi tayfur,necla nazır

Bir süredir özel hayatıyla gündemden düşmeyen usta sanatçı Ferdi Tayfur ile Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Necla Nazır’ın kızı Tuğçe Tayfur, evliliği hakkında çıkan sahte iddialarına verdi veriştirdi.

Eski nişanlısı Burak Kalfa ile olaylı şekilde ayrılan ve kendisine fiziksel ve ruhsal şiddet uyguladığını belirterek hakkında şikayette bulunan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir kararla evlendi. Ticaretle uğraştığı öğrenilen Muhammet Aydın’la dünya evine giren Tuğçe Tayfur, hakkında çıkan “Sahte evlilik yaptı” yorumlarına adeta öfke kustu.

“İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAYAN ŞEYTANA UŞAKLIK EDEN İNSANLARSINIZ”

Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kendini bilmez fake hesaplar evliliğimizin sahte olduğunu yazıyomuş bazı magazin profillerine :) ben çok kötü günler geçirdim, evet.. bu günleri tek başıma atlatmak için de elimden geleni yaptım, iş başka boyuta evrilinceye kadar. Kötü günlerime ailem şahit oldu, Manevi olarak kayboluyodum yavaş yavaş.. inandığım ne varsa gidiyodu elimden, güçlü durmaya çalıştıkça üstüme karabasan gibi geliyodu bana yaşatılanlar.. namazlarımı bile aksatmaya başlamıştım. Derken Muhammetim çıktı karşıma, sanki Allah tamam bitti sınavın der gibi gönderdi onu bana.. ikimizin de kalbine öyle masum, öyle içten sıcaklık verdi işte.. Sonra tabiri caizse dağ gibi durdu yanımda, yaşatılan şeylere şahit oldukça daha da sarıldı bana ve ailemden bi parça oldu. Allah ilmek ilmek işledi bizi birbirimize. Muhammet için yine “FAKE” hesaplardan iftiralar atıldı, yazmadığı şeyleri yazmış gibi gösterdiler, devletin izin verdiği ruhsatlı silahı gözüktü diye mafya dediler, bazı kişilerle ortak takibi olan kadınlar Muhammetin instagram hesabının dm kutusuna tanışma yazıları, çıplak resimleri göndererek iğrenç oyunlar kurdular.

Ferdi Tayfur’un kızı evliliği hakkında yorum yapanlara ateş püskürdü!  Kuduranlar daha da kudurmaya başlamış…

Ama Allah Muhammeti boşuna göndermemişti bana, işinde gücünde, o da sadece yuvam olsun çoluk çocuk huzurlu sakin bi hayatım olsun, ahiretimize hazırlık yapabileceğim bi eşim olsun diyen bi adam. Biz evlendik ama kuduranlar daha da kudurmaya başlamış. Siz böyle yaptıkça biz daha da kenetleniyoruz halbuki.

Umarım, bize yaşatmaya çalıştığınız ne varsa size döner çünkü siz insanlıktan nasibini almayan dinin arkasına saklanıp aslında şeytana uşaklık eden varlıklarsınız. He bu arada biz ne İstanbulda ne de Sivasta evlenmedik. Ispartada aile dostumuz Ümit amcanın köy evinde el ele tutuşarak bağlanmış kalplerimizi imzayla taçlandırdık. Düğün istemedik, düğün zaten bizim için şuan kurduğumuz bu yuva.. Sabah namazlarımızda Muhammetle ettiğimiz dualardan biri Allah nazarlardan hain insan görünümlü şeytanlardan uzak tutsun ailemizi. Amin

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...