Tgrt Haber

Gamze Özçelik eşi Reshad Strik’ı ilk kez paylaştı! Anlamlı videoya beğeni yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2024 15:26 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 16:08

Oyunculuğu bıraktıktan sonra Umuda Koşanlar Derneği’ni kuran Gamze Özçelik, geçtiğimiz gün Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlendi. Sürpriz nikah sonrası Gamze Özçelik’ten eşiyle beraber anlamlı paylaşım geldi.

Arka Sokaklar, Serseri, Fatih ve Canan gibi yapımlarda rol alan Gamze Özçelik, oyunculuğu bıraktıktan sonra kendini yetimlere ve yardıma muhtaç insanlara yardım​ yapmaya adadı. Geçtiğimiz günlerde evlenen Özçelik eşi Reshad Strik​ ile ilk paylaşımını yaptı. 

GAMZE ÖZÇELİK İLE RESHAD STRIK'TEN İLK PAYLAŞIM 

Geçen hafta evlenen Gamze Özçelik-Reshad Strik çifti, yardım amaçlı Tanzaya’ya giden Umuda Koşanlar Derneği ekibini birlikte yolcu etti. Eşiyle ilk kez paylaşım yapan Gamze Özçelik, Kurban bayramının gelmesiyle birlikte kurban yardımı için ekibini ülkelere gönderdiği anları, "2024 Kurban organizasyonumuz için Tanzanya ekibimizi de yolcu ettik" notuyla yayınladı.

Gamze Özçelik eşi Reshad Strik’ı ilk kez paylaştı! Anlamlı videoya beğeni yağdı - 1. Resim

Gamze Özçelik eşi Reshad Strik’ı ilk kez paylaştı! Anlamlı videoya beğeni yağdı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...