Tgrt Haber

Geleceğe Dönüş’ün efsaneleri yıllar sonra ilk kez bir araya geldi: Marty McFly’in ilerleyen Parkinson’u sevenlerini üzdü!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Ekim 2022 10:32 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 11:07
Geleceğe Dönüş’ün efsaneleri yıllar sonra ilk kez bir araya geldi: Marty McFly’in ilerleyen Parkinson’u sevenlerini üzdü!
magazin,geleceğe dönüş

80’li yıllara damga vuran ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Geleceğe Dönüş film serisinin efsane başrol oyuncuları Christopher Lloyd ve Michael J. Fox, 37 yıl sonra ilk kez bir araya geldi. Comic Con Festivali’nde sevenleriyle buluşan iki efsanevi oyuncunun bir araya gelmesi hayranlarını duygulandırdı. Marty McFly rolüyle gönüllerde yer edinen Micheal J. Fox’un yürüyüşü bir süredir devam eden Parkinson hastalığının ilerlediğini gösterdi.

ABD'nin New York kentinin Manhattan bölgesinde yapılan Comic-Con 2022 fuarı, Hollywood sinemasının usta isimlerini ağırladı. Dünyaca ünlü bilimkurgu filmi Geleceğe Dönüş’ün yıldızları Christopher Lloyd ve Michael J. Fox, 37 yıl sonra ilk kez bu festivalde bir araya geldi. Efsanevi oyuncular, hınca hınç doldurulan salonda dakikalarca ayakta alkışlandı. Geleceğe Dönüş’ün Marty McFly’i 61 yaşındaki Michael J. Fox ile Doktor Emmett Brown karakterini oynayan 83 yaşındaki Christopher Lloyd, yıllar sonra bir ilki gerçekleştirerek binlerce hayranının önüne çıktı.

“BU FİLMİN EN İYİ YANI CHRİS'LE ÇALIŞMAKTI”

80’li yılların tüm dünyaya ses getiren filmlerinden Geleceğe Dönüş serisinin Marty’si Michael J. Fox , “Bu filmin en iyi yanı Chris'le çalışmaktı” diyerek, Lloyd ile çalışmayı 'eğlenceli' bulduğunu söyledi. Bunun nedenini de ünlü aktörün ‘bir dahi olmasına’ bağladı. Fox, filmin başarısının kimyalarının uyuşmasıyla ilgili olduğunu söylerken, Lloyd da Fox’a övgü dolu sözler sarf etti. İkili, hayranlarını birlikte selamlarken birbirlerine sarılmayı da ihmal etmedi.

PARKİNSON HASTALIĞINA RAĞMEN NEŞESİ DİKKAT ÇEKTİ

Michael J. Fox’un sağlığı, 1991'de Parkinson teşhisi konmasından bu yana birçok hayranı tarafından endişe konusu olmuştu. Önceki gün düzenlene etkinlikte hastalığın, Fox’un vücuduna fiziksel olarak zarar verdiği sahnede yürürken görüldü. İkilinin hayranları, Comic Con'da yeniden bir araya gelen ikilinin görüntülerini izlerken neler hissettiklerini Twitter'da paylaştı. Pek çok hayran, duygulandığını söylerken, Michael J. Fox’un sağlığındaki kötü gidişata rağmen halkın önüne çıkmaya devam etme cesaretini takdirle karşıladı. Michael J. Fox, Parkinson hastalığının etkilerine rağmen neşesiyle dikkat çekti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...