Tgrt Haber

Gülşen cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez sahne aldı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2022 10:18 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 10:34
Gülşen cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez sahne aldı!
magazin,gülşen

İmam hatiplilere yönelik söylemleri nedeniyle geçtiğimiz ağustos ayında 4 gün ceza evinde kalan sarkıcı Gülşen’in tahliyesinin üzerinden 4 ay geçti. Bu süre içinde dinlenmeyi ve oğluyla vakit geçirmeyi tercih eden Gülşen dün akşam ilk kez bir yılbaşı etkinliğinde sahneye çıktı.

İmam hatiplilerle ilgili bazı sözleri nedeniyle tepki alan ve yargılanan Gülşen ağustos ayında 4 gün süreli hapis yatmıştı. Tahliyesinin ardından bir süre de ev hapsine çarptırılan Gülşen, cezasının kaldırılmasından hemen sonra Barselona’ya oğlunun yanına gitti. Bir süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı Gülşen, bir firmanın yılbaşı etkinliğinde sahneye çıktı.

4 AY SONRA TEKRAR SAHNEDE

Tahliye olduktan sonra tüm konserlerini iptal eden ve sahneye bir süre çıkmayacağını belirten Gülşen, uzun süredir ailesiyle gözlerden uzaktaydı. Özel bir şirketin yılbaşı etkinliğinde sahne alan şarkıcı, siyah etek ve gold püskül detaylı kıyafetiyle dikkatleri üzerine çekti. İyi görünen Gülşen, sahnede dans ederek keyfinin yerinde olduğunu gösterdi.

Gülşen cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez sahne aldı!

NE OLMUŞTU?

30 Nisan 2022'de verdiği bir konserde İmam Hatipliler hakkındaki sözlerinden dolayı 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme' suçlamasıyla 3 yıl hapis istemiyle yargılanan gÜLŞEN, ağustos ayında 4 gün cezaevinde kaldı. Tahliye olduktan sonra yurt dışı yasağı devam eden Gülşen'in avukatı, duruşmanın ardından karara itiraz etti. İtirazı kabul eden mahkeme, şarkıcının yurt dışı yasağının kaldırılmasına karar verdi. Şarkıcı kararın bozulmasıyla yurt dışında yaşayan oğlunun yanına gitti.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...